prof. dr hab. n. med. Jan Gmiński

2,2
2,8
2,6
2,6

Czytam przedstawione tu komentarze i nadziwić się nie mogę. Leczę się u profesora od ośmiu lat, do gabinetu zjeżdżają pacjenci z różnych stron Polski, jest ich bardzo wielu i nigdy nie sptkałam się z ich negatywną opinią na temat leczenia. Nie jedna osoba opowiadała, że dopiero u profesora znalazła skuteczne leczenie swojego schorzenia, a negatywne opinie najczęściej słyszałam od miejscowego środowiska medycznego, co można tłumaczyć dość jednoznacznie - konkurencją jaką stwarza osoba z zewnątrz, z tytułami naukowymi pracująca w prestiżowej klinice jaką jest Śląska Akademia Medyczna. Prawdą jest, że są …

Czytam przedstawione tu komentarze i nadziwić się nie mogę.
Prawdą jest, że są wymagane przez profesora terminy wizyt kontrolnych, ale czy to nie jest w intencji chorego ? przecież przy leczeniu chorób tarczycy podawane są leki hormonalne, które mogą też dawać nieodpowiednie skutki,więc jak najbardziej trzeba się kontrolować, a zmianę terminu wizyty można zawsze dokonać, należy to tylko zgłosić telefonicznie. Owszem, wyższa opłata za wizytę jest pobierana, gdy pacjent z własnej woli nie zastosuje się do zaleceń doktora i bagatelizuje terminy kontroli, ale takim sposobem profesor mobilizuje pacjentów do rzetelnego kontrolowania swojego stanu zdrowia.Robione na miejscu są także badania krwi i usg, jedynie biopsja jest wykonywana przez przyjezdnego lekarza polecanego przez profesora, ale czy w małym miasteczku można ją wykonać gdziekolwiek ?
Moje leczenie nie ogranicza się tylko do choroby tarczycy, mam jeszcze inne schorzenie, które leczyłam w dużym mieście, a od paru lat prowadzi je różnież profesor, bo przekonałam się o jego kompetencji potwierdzającej leczenie zastosowane w krakowskiej klinice, więc już nie widzę potrzeby wyjeżdżania tam na kontrole.
Reasumując - uważam, że profesor jest dobrym lekarzem pod każdym względem, zarówno kompetencji,uprzejmości,kompleksowego leczenia i pozostałych punktów wymienionych w ankiecie, z całą odpowiedzialnością polecam wizytę i prowadzenie leczenia przez profesora, bo przedstawione tu negatywne komentarze według mnie są jakimś absurdalnym nieporozumieniem -
emerytka zakopiańska :)

Leczę się u Profesora 5 lat. Minnusem jest to, że faktycznie rejestruje kilku/kilkunastu pacjentów na jedną godzinę i ZAWSZE są opóźnienia na pewno ponad godzinne. Wizyty ustala zbyt często (ja wciąż mam co 3 miesiące,a już wszytsko jest niby w porządku, lekarst też mi przepisuje wystarczająco na pół roku). I zgodzę się również, że leczenie u Profesora jest drogą sprawą... Poza tymi kwestiami, jest naprawdę miłą osobą, wzbudzającą zaufanie. Miałam guzy, i zły poziom TSH, a teraz dzięki leczeniu, wszystko wróciło do normy.

byłam raz i wiecej nie pojade on mysli tylko o kasie czlowiek sie nie liczy jak pokazalam mu swoje badania kazal zabrac nawet niespojrzal i odrazu powiedzial ze sa guzki i biopsja u nastepnego wracia kolegi po fachu bez urazy ale to nie lekarz ja nie polecam sa naprawde lepsi lekarze moge polecic nawet ale to jest moja opinia a panstwojak uwazaja:)

MAŁO CZASU DLA PACJENTA. NIE SŁUCHA CO DOLEGA TYLKO ZADAJE SWOICH ŚMIESZNYCH PARĘ PYTAŃ. BADANIA WYKONUJE BARDZO RZADKO. NA PRZYKŁAD MNIE TSH NIE ROBIŁ CAŁY ROK tO PO CO WIZYTY CO 2,5 MIESIĄCA?

Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Leczę się u Pana Profesora od kilkunastu lat, gdybym trafiła do niego wcześniej pewnie obyłoby się bez operacji. Jest to jedyny lekarz do którego mam pełne zaufanie. Pomaga nie tylko mnie ale i mojej rodzinie i znajomym. Jeśli naprawdę chcesz się leczyć-polecam. To wyjątkowy specjalista i dobry, ciepły człowiek, no chyba że nie przestrzegasz jego zaleceń, ale wtedy po co w ogóle idziesz do lekarza?

bez komentarza... ten pan ma olbrzymie kompleksy co widac od razu i tak wogole to nie jest specjalista z endokrynologii tylko internista.

"lekarz" mający blado-różowe pojęcie o leczeniu tarczycy, z niedoczynności zrobił nadczynność, dawkowanie leku "na oko" bez jakichkolwiek badań kontrolnych, guz który był do wycięcia leczył rok i pewnie leczyłby dalej aż do śmierci - mojej lub jego. Nie mam wrogów więc nikomu go nie polecam.

Jestem pacjentką on kilku lat. Strasznie pazerny na pieniądze, umawia od kilku do kilkunastu osób na tą samą godzinę. Co najmniej dwugodzinne opóźnienia mimo ustalonej godziny przyjęcia. regulamin jest skonstruowany w ten sposób, żeby wyciągnąć od pacjentka jak najwięcej pieniędzy np. jeśli komuś coś wypadnie i zmieni termin wizyty to płaci karnie za kolejna wizytę 250 zł. Jeśli komuś to nie przeszkadza to polecam, bo jest dobrym lekarzem.

Jeśli komuś to nie przeszkadza to polecam, bo jest dobrym lekarzem.