lekarz Janina Durzyńska-Urbaniec

3,5
3,5
4,2

4,0

Przesympatyczna Pani doktor moge ja z czystym sumieniem polecic, bardzo mila i rzeczowa :) posiada dobrze wyposazony gabinet i kompleksowe badania przeprowadza. Jest zawsze usmiechnieta i badania przeprowadza w milej atmosferze. Jesli zajdzie potrzeba uspokaja i sprawia ze nie martwimy sie. Jedynie co mnie zastanawia ze nie kazala mi zrobic dodatkowych badan krwi przy przepisaniu lekarstwa. Ale moze zasugerowala sie wczesniejsza diagnoza innej pani ginekolog. Napewno bede do niej stale chodzic bo wiem ze jest to cudowny lekarz i ma dobrze podejscie do pacjentek i dla mnie jest wazne zeby gabinet byl schludny a ten taki jest czyli schludny czysty i dobrze wyposazony :) jak kiedys bede w ciazy to napewno ta pani bedzie moim lekarzem prowadzacym. Polecam w 1000%

Z całą pewnością polecam Panią doktor. Prowadziłą całą moją ciążę i oboje z mężem jesteśmy nią zachwyceni. Ma niesamowitą wiedzę i doświadczenie. Jest ponadto miła, przesympatyczna i szczera. Nigdy nie patrzy na zegarek, wszystko dokładnie wyjaśnia. Przy niej człowiek nie czuje się skrępowany, nawet jeśli idzie na wizytę z mężem. Posiada w swoim gabinecie doskonały sprzęt. Nie wyobrażam sobie chodzić do innego lekarza. Polecam wszystkim kobietom, nawet tak przewrażliwionym jak ja ;)))

WSPANIAŁY CZŁOWIEK I WSPANIAŁY LEKARZ.

WSPANIAŁY CZŁOWIEK I WSPANIAŁY LEKARZ.

Polecam p. doktor z całego serca- bardzo miła i kontaktowa. Dokładnie tłumaczy, a w razie potrzeby zażartuje, żeby rozluźnić atmosferę :) Bardzo dobra na pierwszą wizytę

bardzo miła i konkretna Pani:) a przede wszystkim jej podejscie do pacjenta jest na 6:)