Serdecznie polecam pana doktora Gostyńskiego, miły, kompetentny, prawdziwy fachowiec-prowadził moja ciążę. Jestem zadowolona w 100%- Agnieszka J.
Chodziłam do niego co miesiąc z infekcją która dzięki niemu ciągnęła się miesiącami. Nie wykonał żadnego badania, nie zlecił żadnej analizy, jedynie pakował we mnie ciągle to nowe leki i odsyłał do domu. Nie tłumaczył niczego, a wizyta trwała 3-5 minut. Żenujące!!!
Profesjonalista, gorąco polecam. Leczę się u Pana doktora od 27 lat i jestem bardzo zadowolona. Nawet moja córka od kilku lat jest pacjentką Pana doktora.
Jest bardzo dobrym lekarzem, jest delikatnym gentelmenem do swoich pacjentek. Byłam u wielu ginekologow, ale zdecydowanie lekarz Gostyński jest najlepszym specjalista. Polecam serdecznie i goraco.
bardzo uprzejmy i kompetenty lekarz, prowadzi moja ciąże od połowy i jestem bardzo zadowolona. Dostepny pod telefonem 24 h na dobę, co daje poczucie bezpieczeństwa. Odpowiada na każde pytanie nawet na te najbardzie głupie. Kojarzy swoje pacjentki z imienia i nazwiska i nawet z historia ciąży/choroby. jestem bardzo zadowolona, w gabinecoe sprzęt dobrej jakości, z każdego usg mam płyte i zdjęcia świetna pamiątka.
Witam! Jestem bardzo zadowolona z dr. J. Gostyńskiego. Prowadziłam u niego swoja pierwsza ciąże. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczył, słuchał wszelkich wątpliwości nawet tych "urojonych". Byl obecny przy porodzie! Czułam się pewnie i bezpiecznie! Będę nadal korzystać z gabinetu Pana Doktora. Pozdrawiam Serdecznie
Pozdrawiam Serdecznie
Najlepszy lekarz jakiego znam. Byłam u wielu lekarzy ginekologów jednak jest najlepszy na 100% polecam wszytskim Panią:)oraz pozdrawiam doktora Gostyńskiego
Bardzo sympatyczny i kompetentny lekarz.Dr Gostyńskiego polecam wszystkim paniom.Pozdrawiam te panie,które piszą pozytywne opinie.
dla mnie to jest najgorszy lekarz ginekolog jakiego znam, wredny,arogandzki wielki pan
To najlepszy lekarz u jakiego byłam i nie zamieniłabym go na żadnego innego.Gdyby nie dr Gostyński nie byłoby na świecie długo oczekiwanej córki.Jest to lekarz do którego można się zgłosić z każdym problemem i zawsze pomoże.Zawsze dostępny pod telefonem. Ela M.