lekarz Janusz Krukiewicz

Rehabilitant

Nie polecam, wizyta na NFZ trwała może z 2 minuty zero informacji. Zero zadanych pytań po za tym. Po co się przyszło. Wystawił zlecenie na zabiegi rehabilitacyjne i tyle!!

Stanowczo, nie poleceń tego pana. Doprawdy trudno nazwać go lekarzem. Podczas wizyty w ramach NFZ zaprasza mnie na wizytę prywatną. Na moje stwierdzenie "rozumiem, że pan doktor pozostawia mnie bez pomocy" usłyszałam bezczelne "przykro mi".

Nie polecam !!! Lekarz tragedia ,żeby postawić diagnozę i zapisać zabiegi potrzebuje wyniku badań sprzed 10lat. Żenada. Nie polecamy lekarza od rehabilitacji.

10lat.
Żenada.
Nie polecamy lekarza od rehabilitacji.