Janusz Smorąg

2,7
2,7
2,5

Jeśli Pan Doktor ma jakąś wiedzę ( a pewnie ma dużą) to skrzętnie ją ukrywa,,,, Nieuprzejmy, arogancki lekarz, potrafiący chorego człowieka do gorszego stanu doprowadziź

Jeśli Pan Doktor ma jakąś wiedzę ( a pewnie ma dużą) to skrzętnie ją ukrywa,,,,

Wspaniały człowiek i specjalista na najwyższym poziomie . Bardzo mi pomógł i wyprowadził z choroby. Polecam z całego serca. Bardzo dziękuję Panie Doktorze za okazałą pomoc.

"Dr n. med. przed nazwiskiem od razu sugeruje, że mamy do czynienia z lekarzem. Nic bardziej mylnego. Identyczny stopień naukowy mają pielęgniarki, położne, fizjoterapeuci lub ratownicy medyczni, piszący prace doktorskie na wydziałach nauk o zdrowiu na tematy nie związane, z oczywistych przyczyn, z naukami klinicznymi – podaje dziennik Polska. Wielu medyków uważa, że stopień doktora nauk medycznych przed nazwiskiem pielęgniarki lub fizjoterapeuty wprowadza w błąd pacjentów, którzy mogą przypuszczać, że osoba, z którą mają do czynienia, ma prawo wykonywania zawodu lekarza."

Te pozytywne opinie są zbyt zawyżone Ten pan ''lekarz'',to nie specjalista.Podejście do pacjenta 1/10. Rozmowa z nim powoduje,że człowiek jeszcze bardziej pogrąża się w depresji. Stanowczo,kategorycznie milion procentowo odradzam tego złego człowieka.!!!!!!!!!!! Ps. Admini usuwają komentarze,wiec uważajcie.

Wspaniały i kompetentny lekarz. Wyprowadził moją córkę z depresji, co nie udało się poprzednim lekarzom.

Stanowczo odradzam każdemu kto chciałby się u niego leczyć. Mojej mamie przepisał takie leki po których czuła się bardzo źle i ciągle wymiotowała.Psychiatra który zobaczył to co dr. Smorąg przepisał był w szoku i natychmiast kazał odrzucić. Pacjentów załatwia hurtowo, byle prędzej. Powinni odebrać mu prawo do leczenia.

Wspaniały człowiek i znakomity specjalista. W ciężkich sytuacjach życiowych potrafi pomóc słowem a także zastosować odpowiednie leczenie. Pan doktor od kilku lat pomaga zarówno mnie jak i mojemu tacie i obydwoje jesteśmy bardzo zadowoleni z jego postawy. Pragę także nadmienić iż ocena biegłych sądowych nie leży w naszych kompetencjach, a tym bardziej ocena trafności ich opinii. Każdy, kto otrzyma nieprzychylną opinię wystawi także nieprzychylny komentarz.

to jest typ ciężko chorego osobnika dał nie zbity dowód tego jako biegły sporządzi trzy opinie i każda inna a nawet jedno zdanie zaprzeczało drugiemu tak jak by to pisała osoba z oddziału zamkniętego aż sąd nie mógł na to patrzeć i powołał innych biegłych a wyroku napisał co myśli o tej opinii ośmieszył się tak wobec sądu obronicy współczuć ludziom co mieli z nim do czynienia ludzie uważajcie z kim macie do czynienia !!! i nie bójcie się tego typa uważamy że nie powinien pracować jako biegły bo z tego co chciał zrobić z nami nie powinien pracować jako biegły bo wydawanie takich opinii to jest podejrzenie o czy z art. 233&4kk a ilu osobom mógł dokuczyć ?!!!!!!!! a jak on tak leczy jak sporządził tą opinie to wolał bym umrzeć niż mieć z tym typem doczynienia !!!!

kawał k.a , zlewa pacjenta, wulgarny, ma gdzieś swoja prace, burak i cham, nie ma szacunku co brudu za paznokciami

Ignorant, brak mu obycia i podejscia do pacjenta. Nie mial czasu nawet przejrzec zgromadzonej dokumentacji i wynikow badan. Szkoda czasu i nerwow. Zdecydowanie nie polecam.