Z Panem doktorem miałem wątpliwą przyjemność spotkać się na oddziale ortopedii w szpitalu w Tarnobrzegu. Niestety, lekarz okazał się osobą opryskliwą i niekulturalną, z brakiem jakiegokolwiek zainteresowania dobrem pacjenta i wykazał się wręcz agresywną reakcją gdy nie dałem się zbyć ze zdawkowymi zaleceniami przy wypisie ze szpitala. Okazuje się że standardem jest dla doktora podnoszenie głosu na pacjenta pooperacyjnego na szpitalnym korytarzu i rzucanie kulami o podłogę. Sprawy zdecydowanie nie pozostawię samej sobie, osoba z takim podejściem nie powinna leczyć ludzi.
W ogóle nie zainteresował się problemem z jakim przyszedłem. Kazał "nauczyć się żyć z bólem". Dodam że jestem osobą młodą. Nie słuchał co mówię, przerywał w pół zdania. Uwagi w moją stronę miały prześmiewczy wymiar.