Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pana doktora. Przede wszystkim lekarz postawil trafną diagnozę i zaproponował skuteczne leczenie. Był cierpliwy odpowiadając na moje pytania. Dziekuję za życzliwosc.
Wizyta u Pana doktora to jakaś pomyłka. Zero zainteresowania pacjentem i tym co mówi. Lekceważenie informacji podawanych przez pacjenta. Przepisanie leków nie informując co to za lek ani jak go stosować. Nie polecam lekarza szkoda czasu.
Bardzo dobry lekarz. Od kilku lat udziela mi pomocy i to bardzo konkretnie jego decyzje pomagaja mi w naprawieniu moich bolow kolan.
w naprawieniu moich bolow kolan.
miły kompetentny lekarz "naprawi"ł mi kolano prostym lekiem i jeszcze prostrzym ćwiczeniem.Sławy Trójmiejskie chciały koniecznie operować.