Diabetolog
Nefrolog
Diabetolog
Nefrolog
znakomity lekarz. szukał przyczyny moich objawów dogłębnie. nie odpuścił. jestem pod stałą opieką i nie zmieniłabym na innego. zdecydowanie polecam.
Przestrzegam przed tym rzekomym "lekarzem", nie miałem do czynienia z lekarzem, który ma tak olewcze podejście do pacjenta (coś jak lekarz na SOR na nocnej zmianie). Jeżeli ktoś wymaga empatii (ja akurat nie) to u niego jest zerowa. Uprzejmość sztuczna i wymuszona. Poświęcony czas - aby jak najszybciej zbyć pacjenta. Co do kompetencji też mam wątpliwości, mi osobiście nie pomógł. Bie widzę ani jednej zalety u tego "lekarza"
Zero pomocy. Zero empatii. Pierwsza wizyta i mama została odesłana z kwitkiem. Wciąż zmaga się z tymi samymi dolegliwościami, które przedstawiła lekarzowi. Nie polecam.