Doskonały lekarz, rzeczowo tlumaczy pacjentowi jego stan, rokowanie i przebieg procesu leczenia. Na oddziale szpitalnym od rana do wieczora widoczny, opiekuńczy. Bardzo sympatyczny. Jestem Mu bardzo wdzięczny za przepracowanie mnie przez najtrudniejszy okres życia Bardzo za to dziękuję.
Może i pan doktor ma dużo wiedzy, ale pojęcie empatia to chyba nie jest mu znane. Zajęcia z psychologii i właściwego podejścia do pacjenta też chyba opuścił na studiach. Zabijanie nadziei przy pierwszej wizycie nie jest wskazane u pacjentów onkologicznych. Nawet złe wieści można przekazywać zupełnie inaczej.
Pan dr Jsnas, niestety bardziej ceni pieniążki niż swoich pacjentow. Wizyta jest na czas w formie monologu ze strony doktora. Ciagle zaslania się covidem i odsyla do nastepnej wizyty, i jak s filmach Bareji odprowadza pacjenta do drzwi z poleceniem kolejnej wizyty.
Lekarz z powołania, skuteczny zna swój zawód , podejmuje skuteczne środki leczenia, tłumaczy jasno i wyraźnie. Sam się przekonałem mam wstrzymanie choroby nowotworowej, i poprawa wyników. Polecam serdecznie. Marek
Lekarz z powołania, skuteczny zna swój zawód