Niestety poziom braku empatii i profesjonalizmu czy choćby ochoty pomocy sięgnął zenitu.. Cała wizyta trwała 120sekund w których usłyszałem.. Że Dr nie jest od wypisywania skierowań na badania USG, a tak w ogóle cyt,, On kompletnie się nie zna i nie wie jakie jest rozpoznanie i nie widzi wskazań na dodatkowe badania... W sumie powiedział prawdę, że nic nie wie, natomiast przynajmniej skoro nie wie jaka jest diagnoza i metoda dostępnych badań to powiem skierować na badania które mogą przybliżyć do Diagnozy...a nie stwierdzić że badanie USG nic nie pokaże, …
W sumie powiedział prawdę, że nic nie wie, natomiast przynajmniej skoro nie wie jaka jest diagnoza i metoda dostępnych badań to powiem skierować na badania które mogą przybliżyć do Diagnozy...a nie stwierdzić że badanie USG nic nie pokaże, mimo, że wcześniejsze leczenie właśnie między innymi na tym badaniu ŻYŁ się opierało co cyklicznie było wykonywane.
A tak DOKTOR zadowolony xxx zł od NFZ wyłudzone za 2minuty ..
Pacjent NIC nie wie i opuszcza pokój z bólem i ropiejący guzem tak samo jak wszedł.
. czas szukać innego lekarza .
Gorąco POLECAM... Rozczarowanie gwarantowane
Dziękuję Panie Doktorze!!!
Bardzo kompetentny i empatyczny lekarz. Szczegółowo wyjaśnił jakie mogą być nieprzyjemne odczucia po przebytej operacji . Gdy się one pojawiają pacjent nie martwi się , że coś " poszło nie tak ". W pełni godny polecenia
W pełni godny polecenia
Nie polecam, bylam kilka razy na wizycie, lekarz bardzo nieprzyjemny, glupie ponizajace teksty do pacjeta, przy robieniu opatrunku zadnej empatii, z pacjetem obchodzi sie jak worek kartofli, na szczescie sa inni chirurdzy ktorzy kochaja swoja prace a nie lekarz pracujacy chyba z musu, osobiscie bede omijac tego lekarza
Znakomity,kompetentny lekarz,któremu zawdzięczam skuteczne zagojenie dużej rany po amputacji wszystkich palców stopy.Oszczędny w słowach,ale bardzo konkretny.Wprawdzie nie przymierzam się do dalszych problemów ze zdrowiem,ale każdemu mogę polecić tego chirurga.Ma u mnie pięć +
Wspaniały profesjonalista . Bezpośredni , konkretny . Po jego wspaniałej pracy moja noga wygląda lepiej jak ta zdrowa . Jestem szczęśliwy że trafiłem w ręce takiego chirurga .Polecam !!!
Bardzo dobry chirurg, rzeczowy, kompetentny trochę sztywny w rozmowie - trzyma pacjenta na dystans. Polecam Pana Doktora z całego serca, korzystałam i jestem bardzo zadowolona. (lekarz z polecenia kilku osób)