Bardzo dobry specjalista, godny polecenia, ma dużą wiedzę . Potrafi postawić trafną diagnozę, jest miły i uprzejmy
Pan Doktor Jerzy Białas pomógł mi już dwukrowtnie, pierwszy raz ze skręconym kolanem kilka lat temu. Obecnie z kręgosłupen.
Lekarz nieuprzejmy, bez empatii, brak zainteresowania dolegliwością pacjenta. Nie komunikatywny. Na wizycie nawet nie powiedział co mi dolega, nie przepisał żadnych leków i dalszych badań. W jego wieku powinien już może przestać leczyć chorych. Nigdy nie spotkałam się z takim potraktowaniem przez lekarza.
Gorszego lekarza nie spotkałam zero zainteresowania i krzyki człowiek spokojnie zadaje pytania i nie dostaje pomocy nie powinien pracować w tym zawodzie
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u tego lekarza. Zbadał mnie,udzielił porady.Moje dolegliwości bólowe ustapily
Nieuprzejmy człowiek,traktuje ludzi z pogardą, wywyższa się i wyżywa nie udzielił mi pomocy tylko odesłał mnie z uszkodzoną szyną gipsową i rozpadającym się bandażem. Nie polecam.
Nie polecam , fatalny lekarz , zamiast udzielić pomocy straciłam tylko czas na czekanie . Nie uprzejmy wredny i wyrafinowany.
Nie uprzejmy wredny i wyrafinowany.
Człowiek niezrównoważony!!! Atakuje, krzyczy, wywyższa się. Kompletnie nie wykazujący chęci pomocy, zainteresowania, minimum empatii. Nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem i agresją ze strony lekarza jak ze strony tego człowieka. NIE POLECAM!
Pan doktor Bialas to lekarz,ktory posiada wiedze,potrafi poinformowac o tym co to za choroba jakie sa jej przyczyny i skutki. Pozatym jest bardzo mily w stosunku do pacjenta. Nie wywyzsza sie przez to,ze jest lekarzem, rozmawia jak czlowiek z czlowiekiem rowny sobie. Chetnie pomaga i bezinteresownie. Nie zgadzam sie z opinia,ze leci na kase. To prawdziwy wspolczesny doktor Judym. Chetnie niesie pomoc tak jak powinie robic kazdy lekarz zgodnie ze swoja przysiega Hipokratesa
To co przeżyłam podczas wizyt u tego lekarza to koszmar,nieuprzejmy ,niekompetentny do tego widać że zależy mu tylko na pieniądzach. Na ubezpieczenie w ogóle brak zainteresowania pacjentem,leczył moją 14 letnią córkę tak ,że mimo zmiany po 2 latach leczenia lekarza na innego w innym województwie nie obyło się bez operacji. Skoliozę leczy się zależnie od stopnia skrzywienia i strony skrzywienia natomiast córce zlecał takie zabiegi i ćwiczenia jakby miała wadę postawy co pogorszyło jej stan kręgosłupa .Nie uznaje gorsetu ortopedycznego w ogóle nic na ten temat nie wie ,więc co …
Na ubezpieczenie w ogóle brak zainteresowania pacjentem,leczył moją 14 letnią córkę tak ,że mimo zmiany po 2 latach leczenia lekarza na innego w innym województwie nie obyło się bez operacji. Skoliozę leczy się zależnie od stopnia skrzywienia i strony skrzywienia natomiast córce zlecał takie zabiegi i ćwiczenia jakby miała wadę postawy co pogorszyło jej stan kręgosłupa .Nie uznaje gorsetu ortopedycznego w ogóle nic na ten temat nie wie ,więc co to za specjalista.