Wspały lekarz, pełen empatii i kompetencji. Leczy mnie od 2000 roku utrzymując w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej co przy chorobach autoimmunologicznych jest bardzo ważne. Słucha wszelkich informacji na temat przebiegu choroby niczego nie ignoruje. Jest to człowiek nie tylko lekarz BARDZO POLECAM
Z przykrością stwierdzam, że pan doktor wykazał się niesłychaną nieuprzejmością oraz brakiem poszanowania, bezpodstawnie krzycząc nie tylko na pacjenta, ale również na pracownika. Miało to miejsce w gabinecie w poradni przy ul. PCK. Szczerze nie polecam.
Serdecznie dziękuję za leczenie.. Kompetentny, dobry i rzeczowy lekarz - specjalista. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Moje oczekiwania nie są spełnione. w mojej ocenie brak doświadczenia w chorobach autoimunologicznych . Nie potrafi, bądz tez nie chce jasno wyjaśnić problemu zdrowotnego. STARA SIĘ BYĆ UPRZEJMY BO WIADOMO ZE SŁONO PŁACI SIĘ ZA WIZYTY KTÓRE NIE PRZYNOSZĄ I TAK POZYTYWNYCH REZULTATÓW. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
Takich specjalistów jak drZajdel jest bardzo mało i szkoda Lecze się u doktora dłuższy czas jest duża poprawa a jak to w chorobach immunologicznych sa upadki i wzloty trzeba chorobę pokochac i nauczyć się z nią żyć.Szczerze polecam
doktor spełnił moje oczekiwania. Kompetentny, rzeczowy,bardzo mi pomógł.Oby więcej takich lekarzy,
doktor spełnił moje oczekiwania. Kompetentny, rzeczowy,bardzo mi
pomógł.Oby więcej takich lekarzy,
Lekarz jest niemiły, wręcz arogancki, a nawet gburowaty. Zero szacunku do pacjenta, ciężko uzyskać jakiekolwiek informacje na temat swojego leczenia. Zdecydowanie nie polecam!
Nedostępny w publiocznej przechodni natomiast w prywatnie za 125 zł jest nieco lepiej lecz jest to wysoka stawka a leczenie bez rezultatów
W takim razie ja trafiłam na dobry humor lekarza - ponadto zostałam wysłuchana, zbadana i skierowana na badania. I uspokojona. I super.
Miałem kłopoty z uzyskaniem diagnozy. Przez 5 lat:/ a choroba się rozwijała. Doktor Zajdel przyjął mnie w Poradni Reumatologicznej i, po zrobieniu dodatkowych badań (PPJ), położył na oddziale. W trakcie pobytu uściślił wstępną diagnozę, dobrał leki i praktycznie wyprowadził mnie na prostą, bo leki w tej dawce biorę od kilku lat i jest znaczna poprawa. Był bardzo uważny przy badaniu i w trakcie obchodów szpitalnych. ZAWSZE BADAŁ gdy inni tylko pytali! Tyle słodzenia. Po dalszym roku wizyt w Poradni przesunięto mnie do innego lekarza. Doktor nie jest wylewny i wielu pacjentom może sprawiać kłopot dopytanie o szczegóły, chociaż na wszystkie pytania odpowiada konkretnie i szczegółowo. Reasumując: dobry lekarz ale nie zawsze w pełni komunikatywny. Zdecydowanie polecam zwłaszcza jako diagnostę.