przykro mi, bo lubiłam Panią Joannę jako moją dentystkę, niestety wypełnienie, które zrobiła mi około roku temu wykonała na zębie, który jak się później okazało powinien byc od początku leczony inaczej. kiedy wróciłam z bólem chwile po zrobieniu wypełnienia, Pani Joanna uznała, że z zębem wszystko w porządku i nie zlecała zdjęcia rentgenowskiego twierdząc, że jeśli skarżę się na ból całej strony zębów na pewno nie jest to wina zęba po wypełnieniu. niestety po czasie ząb okazał się pilny do leczenia kanałowego i trzeba go było ratować bo wypełnienie na nim wykonane doprowadziło do zakażenia aż do kości:(
niestety z powodu złej oceny stanu zęba i błędnego działania naraziło mnie to na ogromne koszty i możliwość utraty zęba:(
Pani doktor uratowała mnie niedawno w nagłej sytuacji przed weselem . Pieknie odbudowała ukruszoną jedynkę. Super kontakt i podejscie. Chodzę o dawna i polecam .
Bardzo niemiła osoba. Zero podejścia do pacjenta (dziecka). Zniszczyła synowi zęba. Stwierdziła że dziecko za bardzo się wiercì i nie bedzie leczyć zęba, po czym zostawila w zębie lekarstwo na 3 mce. Po tym czasie na kolejnej wizycie oznajmila, że ząb sie rozpadł i nalezy go usanać. Napewno tej sprawy tak nie zostawimy. Nie polecam!!
Nie polecam!!
Nie polecam pani Stomatolog jest opryskliwa bardzo nie miła i doświadczenie zerowe.odradzam tą stomatolog
Według tej Pani połowa moich zębów nadawała się do usunięcia. Poszedłem do innego specjalisty gdzie bez problemu odbudował zęby i nie było problemów. Gdzie te same zęby ta pani chciała usunąć bo nie było innej możliwości według niej. Według pani Borkowskiej lepiej chyba usunąć zęba niż w ogóle starać się chociaż go uratować. Nie polecam.
Bardzo niekompetentna i niemiła osoba. Uważam że właściciel przychodni powinien zweryfikować jej umiejetnosci i podejscie do klienta pacjenta. Rozumiem ze jest niedobor lekarzy natomiast zostaweienie pacjenta z otwarta rana, z otwartymi drogami po usunięciu zeba to jest skandal i prosta droga do prokuratury. Prosze uwazac na ta osobe!! Osobiscie lepiej doplacic za profesjonalna robote niz za niekompetencje polaczona z arogancja i ignorancja. Normalny pacjent.
Prosze uwazac na ta osobe!!
Normalny pacjent.
Pani Joanna jest wspaniałym fachowcem. Podchodzi do swojej pracy z ogromnym zaangażowaniem. Mimo młodego wieku posiada ogromną wiedzę. Ale co najważniejsze, wspaniale zna się na swojej pracy i do tego jest bardzo miłym, życzliwym pełnym poczucia humoru człowiekiem. Pani Joanno, bardzo dziękuję!:) Wdzięczny pacjent:)
Pani Joanno, bardzo dziękuję!:) Wdzięczny pacjent:)