Z większością opinii zgadzam się jak najbardziej.Pierwszy kontakt, pierwsze wrażenie -wynioslosc i brak empatii. Dla mnie to nie lekarz, gdyż nie pomogła nawet w najmniejszym stopniu,a to powołanie lekarskie, pomóc pacjentowi. Diagnoza?? Żadna. Bez obrazu rezonansu magnetycznego jak można wiedzieć,co dolega,co leczyć, jak leczyć i czym leczyć.Wiedza zerowa, chyba lepiej byłam przygotowana do wizyty niż Pani dr. Życzyłabym sobie,by tacy lekarze nie wykonywali swojego zawodu, jeśli nie mają do tego pasji, zaangażowania, empatii i zrozumienia,a ta Pani dr nie ma żadnej z tych cech.Sczerze , pierwszy raz spotkałam tak beznadziejnego lekarza,i na szczęście, był to mój pierwszy i ostatni raz
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Lekarz z pasją i doświadczeniem. Zawsze z uśmiechem. Pełna empatii dla pacjenta, zawsze znajdzie chwilę na rozmowę. Polecam
Polecam
Z przykrością muszę stwierdzić, że pani doktor jest marnym lekarzem, któremu brakuje kultury osobistej i wiedzy mimo uzyskanego tytułu. Stawia błędna diagnozę bez wszystkich wyników. To jakiś obłęd i pomyłka a nie lekarz.
Pani doktor brakuje profesjonalizmu, empatii, jest arogancka i wyniosła. Powie diagnozę bez uzyskania ostatecznych wyników. Koszmar i tragedia dla służby zdrowia. Nie polecam nikomu