Pani doktor do najmilszych nie należy, ma wiedzę ale ciężko w jakikolwiek sposób się z nią dogadać. Lepiej omijać szerokim łukiem.
Poszedłem na wizytę z zaczerwienionymi oczami, dostałem zalecenie, by się przebadać na covid. Nie polecam. Miałem wrażenie, że pani wystawiła diagnozę przed zbadaniem mnie.
Bardzo nieuprzejme i aroganckie podejcie do pacjenta. Najgorsza wizyta lekarska, jaką miałam od lat. Zupełnie nie polecam tej Pani. Niemiła, niecierpliwa, nie wykonała czynności, jakie standardowo lekarze robią podczas wizyty u okulisty, choć wzrok się pogarsza, a do tego nie poinformowała o przygotowaniu na inne badanie! W recepcji powiedziano, że to jej błąd... Cały czas wrogo i niechętnie nastawiona do pacjenta. Domyślam się, że tak przyjmowali lekarze w czasach komuny, ale wiele się zmieniło od tego czasu... A szacunek do drugiego człowieka powinien być zawsze!
Miałem konsultacje telefoniczną w Lux Med dziś. Nie polecam ! Odradzam omijać szerokim łukiem zero profesjonalizmu !
Miałem konsultacje telefoniczną w Lux Med dziś.
Nie polecam !
Odradzam omijać szerokim łukiem zero profesjonalizmu !
Brak jakiejkolwiek komunikacji. Niczego nie można się dowiedzieć od tego "lekarza". Strach się bać jeżeli człowiek przyszedłby z czymś poważniejszym...
Ja również wystawiam negatywną opinię. Bardzo niesympatyczna lekarka, która traktuje pacjentów jak zło konieczne, nie mówiąc już o jakiejkolwiek empatii. Ja również zostałam potraktowana jak osoba, która za wszelką cenę chce wbić się kolejkę, pomimo, że przyszłam z ostrym stanem zapalnym, odczekałam swoje i nikt z pozostałych czekających nie miał do mnie pretensji o przyjęcie oprócz pani doktor. Nie polecam i odradzam.
Nie polecam i odradzam.
Zdecydowanie odradzam wszystkim, którzy jeszcze chcą dobrze widzieć. Miałam wątpliwą przyjemność dwukrotnie znaleźć się parę lat temu na ostrym dyżurze w Szpitalu w Witkowicach i niestety lekarzem przyjmującym była opisywana dr Dydo. Potraktowała mnie jak nastolatkę, która chyba przyszła wyłudzić zwolnienie z WF (mimo moich prawie 30 lat). Mówiłam, że na jedno oko widzę podwójnie (po urazie mechanicznych), usłyszałam, że nic mi nie jest i widzę dobrze. Drugi raz pojechałam rok póxniej z takim samym przypadkiem (niestety z okiem nie da się czekać dwa dni aż gdzieś indziej będą przyjmowali) i jak tylko poprosiłam osobę, z którą przyjechałam aby zobaczyła kto przyjmuje (usłyszałam że dr Dydo), miałam jasność czego się mogę spodziewać.. Nazwisko to i osobę Pani Doktor zapamiętam do końca życia, gdyż niemało się przez nią wycierpiałam.