Dietetyk kliniczny – specjalistka od emocjonalnego jedzenia i zdrowia kobiet po 40. roku życia
Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym z ponad 20-letnim …
Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym z ponad 20-letnim doświadczeniem. Specjalizuję się w pracy z kobietami po 40. roku życia, szczególnie w okresie menopauzy. Pomagam pacjentkom zmagającym się z nadwagą, kompulsywnym lub emocjonalnym jedzeniem, spadkiem energii, zaburzeniami hormonalnymi i metabolicznymi.
W swojej pracy łączę klasyczną dietetykę z elementami naturoterapii oraz technikami EFT, które wspierają pracę z emocjami, stresem i głęboko zakorzenionymi przekonaniami na temat jedzenia i ciała.
Stosuję podejście całościowe, które wykracza poza samą dietę – obejmuje świadomą suplementację, regulację stylu życia oraz indywidualnie dobrane strategie zdrowotne.
Każdą pacjentkę traktuję indywidualnie – tworzę spersonalizowany plan działania, który wspiera zarówno zdrowie fizyczne, jak i emocjonalne.
Konsultacje:
– online
– stacjonarnie (szczegóły na stronie)
Więcej informacji: www.naszaatlanta.com
Pani Asia to wysokiej klasy specjalista. Radosna, ciepła i pełna zaangażowania osoba. Szczerze polecam
Pani Joanna to dla mnie przede wszystkim wiedza i profesjonalizm, a także zaangażowanie, empatia, uwaga, pełne oddanie pacjentowi. Mało jest specjalistów, którzy dają tyle z siebie ale to dlatego że kocha to co robi i to widać w jej podejściu do pacjenta.
Pani Asia to osoba z pasją, kocha to co robi. Każdy pacjent może czuć się zadbany, diety oraz potrzebne leczenie dobierane jest do każdego pacjenta indywidualnie. Pani Asia bierze pod uwagę zarówno przyzwyczajenia pacjenta jak i jego preferencje co do lubianych potraw. Jest to ciepła osoba, wiecznie uśmiechnięta, która nie boi się wyzwań i ciągle się dokształca w zawodzie. Polecam z całego serca ❤️