Pani Profesor Jońska jest wspaniałą lekarką. Bardzo ciepłą, empatyczną, cierpliwą, wzbudzającą zaufanie. Od pierwszej chwili wiesz, że jesteś w dobrych rękach.
Pracowita empatyczna okazująca chęć pomocy cierpliwa spokojna i profesjonalna.Nie odmawia pomocy.Dziękuję za pomoc
Profesjonalna, empatyczna, cierpliwa i ciepła osoba. Bardzo dobry lekarz i człowiek. Umie słuchać, tłumaczyć, pomóc.
Wspaniały lekarz i osoba pełna empatii. Profesjonalna i dokładną pod każdym względem.
Wyrażę swoją opinię w taki sposób. Dzięki temu, że miałam szczęście dostać się w czcigodne ręce Pani dr hab.n.med. Joanny Jońskiej - Gmyrek , dzisiaj mogę cieszyć się życiem.
Wyrażę swoją opinię w taki sposób.
Dzięki temu, że miałam szczęście dostać się w czcigodne ręce Pani dr hab.n.med.
Joanny Jońskiej - Gmyrek , dzisiaj mogę cieszyć się życiem.
Osobiście P.Doktor zawdzięczam b.dużo. Okazała mi wiele cierpliwości , fachowo pdeszła do leczenia wszystko tłumacząc kilka razy, ponieważ w tym miejscu traci się rozum.Wszystkie zalecenia i wskazówki drukowane by nie zapomnieć.Bezproblemowo opisywała na smsy .Dużo empatii.Przeszłam brachyterapię, naświetlanie no i chemię wszystko w Wieliszewie.Osobiście jestem zadowolona z leczenia nieraz nawet myślałam,że to przesada dostawać tyle zleceń na różne badania i że Pani Doktor jest bardziej przewrażliwiona niż ja sama.Dziękuję Beata C.
Osobiście P.Doktor zawdzięczam b.dużo.
Beata C.
wspaniały profesjonalista, empatyczna i przemiła. Zawsze cierpliwie wysłuchująca pacjenta i tłumacząca istote choroby.
wspaniały profesjonalista, empatyczna i przemiła.
Zawsze cierpliwie wysłuchująca pacjenta i tłumacząca istote choroby.