Pani Dr SUPER EXTRA PLUS !!! Konkretna, rzeczowa, życzliwa dla pacjenta, cierpliwa !!! Jestem bardzo zadowolona. Usługa kompleksowa, wszystko szybko, sprawnie zorganizowane. Na pewno wrócę!
Takich lekarzy jak Pani Doktor to chciałoby się więcej - fachowiec w swojej dziedzinie a przy tym miła, wyrozumiała, cierpliwa, no i w ogóle. Na każdą wizytę idę z prawdziwą przyjemnością :)
Pani Doktor Joanna Klimek zasługuje na najwyższe wyrazy szacunku jako lekarz specjalista - okulista. Wizyta u Pani Doktor to wielka przyjemność. Fachowość i profesjonalizm Pani Doktor jest na najwyższym poziomie. Właściwa diagnoza i przeprowadzony z sukcesem zabieg operacyjny na oku przywrócił mi pełną sprawność widzenia. Cieszę się z tego ogromnie i jestem pełna wdzięczności dla Pani Doktor za tę wspaniałą usługę. Ponad to należy zaznaczyć, że Pani Doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta, pełne serdeczności i troski o jego zdrowie. Wdzięczna pacjentka Irena Rams Powyższą opinię w pełni podziela również …
Wdzięczna pacjentka Irena Rams
Powyższą opinię w pełni podziela również pacjentka, której narząd wzroku, dzięki diagnozie i leczeniu Pani Doktor, działa sprawnie i przynosi ogromną ulgę w wykonywaniu zawodu.
Wdzięczne pacjentki - Irena Rams i Iwona Rams.
Wyrazy wdzięczności kierujemy także do Pani optyk Sabiny Zdunek za bardzo troskliwą pomoc,wielką życzliwość, fachowość i uprzejmość przy zakupie okularów.
Wyrazy uznania dla całego personelu LENS-MED.
I. I. Rams