lekarz Joanna Krużel-Mendrek

4,8

Bardzo dobry lekarz, uzyskałam pomoc już kilka razy od Pani doktor, jest wspaniałym lekarzem, dokładnie wytłumaczy każdy problem pacjenta , bardzo dziękuje pani doktor.

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor. Bardzo kompetentna. Poświęca dużo czasu dla pacjentów. Polecam z całego serca.

Jest wspaniałym lekarzem,pracowała w szpitalu górniczym w sosnowcu ,teraz już jej tam nie ma-zwolniła się.Bardzo żałuję

Pozytywna-Pani doktor ma właściwe podejście do pacjenta nawet tego 62-letniego kierowanego na kolejne już badania przez ZUS pomimo sądowego wygrania sprawy o przywrócenie renty i kilku korzystnych dla niego opinii Biegłych Lekarzy Sądowych.