lekarz Joanna Kudyk-Żakowska

1,6
1,6
1,8
1,4

Punktualność to nie jest mocna strona pani doktor. Czekaliśmy ponad 30 min po czasie, aby przyjęto nas z 4 miesięcznym dzieckiem. Ta pani nie powinna wgl pracować z dziećmi! Napis na ścianie „gabinet przyjazny dzieciom” to chyba jakiś żart. Zero jakiegoś podejścia, chociaż uśmiechu do maleńkiego dziecka! Przyszliśmy z zasmarkanym małym dzieckiem, a pani się dowaliła do sposobu w jaki karmie swoje dziecko, twierdząc że wgl przekarmiam swoje dziecko. Zrobiła test na grypę tak, że dziecku krew z nosa poszła. Opryskliwa, nie miła, NIE POLECAM! Nie wiem dlaczego ta pani wgl pracuje z ludźmi, może czas zmienić zawód ?

Na wizycie kontrolnej trafiłam niestety na Panią doktor, wizyta przebiegła w bardzo nie przyjemniej atmosferze. Pani doktor bez zbadania córki zarzuciła mi że nie potrzebnie przyjechałam z nią .Po wymianie zdań ją przebadała i twierdząc że nic jej nie jest. Nie polecam.

We wrześniu br, miałam te nieprzyjemność, trafić na wizytę do pani Joanny Kudyk-Żakowskiej. Celowo nie piszę tytułu doktora, ponieważ ta pani nie ma nic wspólnego z byciem lekarzem. Jestem dorosłą kobietą, która dotarla na konsultacje w bardzo zlej kondycji (ucisk w klatce, objawy ostrego zaplenia górnych dróg oddechowych, gorączka, ból głowy, duże osłabienie). Pani doktor zaczęła wizytę od pytania do mnie: „czy wzdrożyłam leczenie przeciwwirusowe”, odpowiedziałam, że zażyłam tylko kilka razy pyralginę , na co pani Kudyk-Żakowska odpowiedziała” to nie jest leczenie przeciwwirusowe”. To ja przyszlam do lekarza i oczekiwalam …

To ja przyszlam do lekarza i oczekiwalam pomocy, zbadania i przepisania odpowiednich metod leczenia, a nie przesłuchania jakbym to ja była lekarzem i podjęła się już jakiegoś leczenia, z którego mam się spowiadać.
Pani Kudyk zbadała mi gardło stwierdzając naciek z górnych dróg oddechowych.
Nie wykonala badania osluchowego.
Na wizycie juz u innego lekarza kilka dni pozniej okazało się, że Pani Kudyk opisała w wewnętrznym systemie moje badanie z dużą skrupulatnością łącznie z tym, że „wykonała badanie osłuchowe”, co jest rażącą nieprawdą i rażącą całą formą przyjmowania pacjenta.
Badanie osłuchowe zrobił mi dopiero lekarz, u którego byłam kilka dni później.
Pani Kudyk zasugerowała również wykonanie testu combo na grypę i covid we własnym zakresie w domu, który oczywiście kupiłam w aptece i wykonałam w domu samodzielnie. Jednak jak sie pozniej dowiedzialam, taki test może zlecić lekarz już w przychodni i mogą go wykonać w placówce od reki pacjentowi.
Pani „doktor” ma w sobie zerowe poklady empatii i jakiegokolwiek ludzkiego podejscia do pacjenta.
Zdecydowanie powinna pomyslec nad przewkwalifikowaniem zawodowym, znacznie lepiej nadajac sie jako analityk finansowy pracujący zdalnie, który nie ma styczności z drugim człowiekiem.
Ukończone studia z zakresu medycyny nie czynią z człowieka lekarza, a tym bardziej dobrego lekarza.
W subiektywnym odczuciu, śmiem stwierdzić, że ta pani wykonuje ten zawód jak za karę.
Z całego serca Państwu-Pacjentom, nie polecam.

Lekarz jasnowidz. Bez obejrzenia chorego miejsca potrafi postawić diagnozę. Pani powinna zająć się czymś innym bo człowiek ma wrażenie że została lekarzem za kare

Empatia? A co to znaczy? PANI „DOKTOR” ewidentnie nie nadaje się do kontaktu z ludźmi. Brak podejścia do pacjentów, rodzica „gnoi” - bo co on może wiedzieć - w końcu to PANI „DOKTOR” studiowała medycynę i rodzic nie ma prawa się odezwać mimo że go pyta… Nie wiem jak przeszła rekrutację do placówki, ale coś poszło nie tak. Jeśli możecie - jak najdalej od Niej! Serdecznie nie polecam.

Empatia? A co to znaczy?
Nie wiem jak przeszła rekrutację do placówki, ale coś poszło nie tak.

Jeśli możecie - jak najdalej od Niej! Serdecznie nie polecam.

Trafiliśmy na Panią Doktor podczas nocnej opieki w szpitalu. Zero podejścia do małego 8 miesięcznego pacjenta. Z łaską nas obsługiwała... A ja jako rodzic czułam się w tym gabinecie nie potrzebna.

Najbardziej stracone 2 godziny oczekiwania z dzieckiem do pediatry jako wizyta w opiece nocnej. Całkowity brak empatii do małego pacjenta i brak podstawowej wiedzy. Ewidentne białe ropne nacieki na migdałkach i gorączka 39.5 od kilku dni są dla Pani "Doktor" wirusem. Dziecko czyste osłuchowo więc ma tylko wirusa.... Konsultacja u innego lekarza potwierdziła anginę....

Pani doktor traktuje pacjenta jakby był trendowaty. Kiedy mały pacjent podchodzi do niurka przed badaniem karze mu go nie dotykać. Odsyła chore dzieci do domu przepisując pelavo. Koniec końców i tak trzeba jechać na pogotowie. Do pacjentów jest oschła,a rodziców traktuje jakby byli conajmniej niepotrzebni. Niestety nie polecam wizyt z chorym dzieckiem.

Nie polecam pani doktor, dziecko przyjechało z bóle brzucha, który został przez panią doktor zbagatelizowany. Dwa tygodnie później okazało się że jest torbiel na drogach żółciowych i trzeba szybko operować a trzeba było zlecić tylko usg brzucha i mielibyśmy większe szanse na uratowanie dróg żółciowych.