Dr n.med. specjalista otolaryngolog, zajmuje się kompleksową diagnostyką i leczeniem chorób ucha zewnętrznego, środkowego i wewnętrznego, zaburzeń słuchu i równowagi
zaburzeń …
zaburzeń węchu i smaku, chorób zatok przynosowych, gardła, krtani, ślinianek, nowotworów łagodnych i złośliwych głowy i szyi - u pacjentów z podejrzeniem lub ze stwierdzoną chorobą nowotworową. Przyjmuje zarówno dorosłych i dzieci. Stale podnosi swoje kwalifikacje zawodowe jest autorem licznych prac naukowych
Witam serdecznie dziś byłem na wizycie u Pani Doktor Leszczyńskiej Oleś,jest to doktor który ma podejście do pacjenta i bardzo dużą wiedzę w swoim fachu ,takich lekarzy nam potrzeba ,nie na odczepneho jak inni .Wizyta w przyjemnej atmosferze,szczegółowe badanie ,brak słów ,pozdrawiam też panią pielęgniarke przesympatyczna pani która też wykonuje swój zawód profesjonalnie ,Uśmiech Lekarza i pielęgniarki orz podejście jest rewelacja każdemu życzę by dostał się do Pani doktor
Pełen profesjonalizm i kultura lekarska. Doświadczenie na b.wysokim poziomie, wnikliwe diagnozowanie, do tego Pani Doktor przesympatyczna, uśmiechnięta, bardzo pomocna, cierpliwie wysłucha pacjenta oraz wytłumaczy udzielając wyczerpujących odpowiedzi. Polecam.