Edward Mollin Twój Doktor
Partyzantów 1
Kościerzyna
Bardzo polecam pana Edwarda Mollina. Jest profesjonalny i wyszkolony w swojej dziedzinie. Potrafi wysłuchać pacjenta i szybko zdiagnozować co dolega i dobrać odpowiednie leczenie. Dodatkowo nie zapisuje drogich leków, tylko takie które działają i są w cenie dla każdego.
Centrum Medyczne ARR
Podwale Staromiejskie 105/106/1
Gabinet Lekarski Kopeć Marek
Słowackiego 42
Września
Bardzo miły, cierpliwy człowiek. Wiele razy w trakcie licznych wizyt przez nawracające anginy sugerował decyzje o zabiegu. Przekonał mnie, wskazał konkretnego specjalistę, we wszystkim pomógł. Przez zniszczone migdałki mocno chorowałem po kilka razy w roku.
Od 6 lat nie byłem ani razu chory, wyleczył nie tylko gardło, ale całkowicie mnie.
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Centrum Medyczne POLMED
ulica Startowa 1
Super lekarz,rzadko można spotkać lekarza z tak miłym indywidualnym podejściem do pacjenta.To prawda,wszystko co robi dogłębnie tłumaczy,sympatyczny,delikatny,super diagnosta.Nic dodać nic ująć -właściwy człowiek na właściwym miejscu.Szacun
Optimum Medica
Broniewskiego 3
Żoliborz, Warszawa
Pan Doktor super specjalista i konkretny człowiek.. Umie podejść do człowieka i opisać problem. Więcej takich lekarzy nam potrzeba.Teraz czekam na wizytę z synkiem i mam wielką nadzieje ze pan Doktor nam pomoże. Pozdrawiam
CM Kwiatowa
Kwiatowa 1
Bydgoszcz
Na początku marca tego roku przeszedłem plastykę nosa ze względów zdrowotnych w Szpitalu Wojskowym, operował mnie Doktor Matyniak. W życiu nie pomyślałbym, że zdecydują się na taki zabieg. Myślę, że ocena bardzo dobra to i tak mało. Po trzech dniach czułem się już super. Od jutra rozpoczynam pracę, a oddycham jak odrzutowiec:)) Lekarz uprzejmy, poświęca czas, dokładnie wytłumaczy przebieg zabiegu, jest osobą kompetentną i godną zaufania, po prostu godny polecenia!!!Opinia dodana przez: Tomek
OTOLARYNGOLODZY24 Sp.z.o.o
Wołoska 18 (budynek CURTIS PLAZA)
Chcę tą drogą podziękować pani doktor Baczyńskiej i panu doktorowi Sitarzowi z Formmedu za wspaniałą opiekę nad moim dzieckiem. Oboje mają bardzo profesjonalne podejście do pacjenta i świetnie wyposażony gabinet. Pani doktor zdiagnozowała problemy mojego synka, a pan doktor wspaniale zoperował go. Oboje bardzo konkretni i rzeczowi, a pani doktor jest wprost przemiła i bardzo, bardzo cierpliwa. Odpowiedziała na mnóstwo moich pytań z uśmiechem i życzliwością. Takich lekarzy potrzebujemy – ...
Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1