To była moja pierwsza wizyta u Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolona, zadawała dużo pytań, słuchała mnie cierpliwie, dobrze sugerowała pewne rzeczy. Rozmawiało się z nią jak z przyjacielem, otwarcie i bez wstydu. Cieszę się bardzo, że trafiłam na tą Panią i polecam wszystkim.
Najlepsza psychiatra ! Bardzo się cieszę że właśnie na tą Doktor trafiłam. Bardzo uprzejma kobieta. Można poczuć od razu żeby się otworzyć... Trafnie dobrała mi P.Doktor leki
Nie polecam pani doktor, na każdą wizytę się spóźnia, często nawet ponad godzinę. Można też odnieść wrażenie że nie potrafi dobrze podejść do pacjenta - stereotypowy pogląd na różne choroby, nie potrafi dobrze nakierować pacjenta. Potrafi krzywo spojrzeć kiedy ktoś powie coś "dziwnego" lub coś co nie zgadza się z formułkami danej choroby. Nie da się poczuć w pełni komfortowo w jej gabinecie.
Polecam Panią doktor, to była moja pierwsza wizyta. Jestem pozytywnie zaskoczona, jest bardzo życzliwa, mądra i taka ludzka. Wysłuchała mnie, zadawała dużo pytań, pomogła mi choć trochę uwierzyć w to ze mój świat się nie kończy, poleciła psychoterapie. Spędzilysmy 1,5 h na rozmowie, rozmawiało się z Panią doktor jak z najlepszym przyjacielem. Bardzo bardzo polecam!
Nie polecam, o tyle o ile leczenie coś tam chwilę działało, to ta pani jest niemiłą i odpychającą osobą.
Leczę się u Pani doktor od mniej więcej roku.Jest bardzo miła,poświęca tyle czasu ile potrzeba.Leki mi zmieniała już kilka razy tak żeby dopasować dla mnie.Polecam
Miła na początku ale jeżeli człowiek popełni błąd i nie do końca zrealizuje jej wizje to staje się opryskliwa krzycząc przez telefon i mówiąc w sposób bardzo nieprzyjemny, zapominając przy tym chyba jaką ma specjalizacje i jacy ludzie do niej przychodzą po pomoc. Uważam jej zachowanie za mało profesjonalne. Mnie skutecznie do siebie zraziła.
Ja niestety nie mogę polecić Pani doktor. Na paru pierwszych wizytach była uprzejma. Owszem poświęca sporo czasu aby wysłuchać pacjenta. Zaoferowane przez Panią leki nie zadziałały niestety pozytywnie, ale jestem w stanie zrozumieć , że potrzeba czasu aby dopasować odpowiednie leki dla pacjenta. Moja psychoterapia (u innej osoby) nie przynosiła pozytywnych efektów i Pani doktor słuchając tego co mówię oburzyła się, rzuciła receptą na nowe leki i zakończyła stwierdzeniem " nie mam Pani już nic więcej do powiedzenia" i dała do zrozumienia, że mam wyjść. Byłam bardzo załamana po tym spotkaniu. Bliscy pomogli mi znaleźć bardziej kompetentnego lekarza, który mi naprawdę pomógł i dziś jestem szczęśliwa z. Teraz po dłuższym czasie myśląc o tej sytuacji mogę jedynie stwierdzic, że nikomu kto nie radzi sobie z emocjami nie polecam aby szukał pomocy u takiej osoby jak pani doktor Nachyła, bo może swoim nieodpowiednim zachowaniem skrzywdzić chorą osobę i doprowadzić do tragedii.
Pani Doktor poświeciła mi na pierwszej wizycie 1.5 godziny, nie patrząc na zegarek. Słuchała, jest bardzo uprzejma i taka mądra ,ale nie tylko mądra jako lekarz ,ale jako człowiek taka mądra życiowo. Ja mówię o minusach, a ona o wszystkich plusach. Doradziła terapię ,na którą się wybieram z entuzjazmem. Moja poprzednia wizyta u innego psychiatry ,mnie przeraziła ,poświęcił mi max 15 minut ,mówiąc po chamsku ,że na moją przypadłość nie ma tabletek i psychiatryk i ośrodek zamknięty mi tylko poleca. Opryskliwy i chamski, już się bałam ,że każdy psychiatra taki jest aż trafiłam do Pani Joanny, lubię takich spokojnych, uprzejmych i wyrozumiałych ludzi.
Bardzo sympatyczna osoba, posiadająca dużą wiedzę, wie kiedy i jak zastosować dane leki do sytuacji. Potrafi wszystko wytłumaczyć, rozważyć za i przeciw terapii. Jedynym minusem jest to, że często było opóźnienie wizyty z powodów późnego przyjścia do poradni. Albo w ogóle nie przychodziła nie informując rejestratorki, albo informując po czasie. Troszkę za szybko kierowała do szpitala psychiatrycznego. Ale mimo to POLECAM, sympatyczna, elastyczna, do rany przyłóż i spełnia się jako psychiatra. Szkoda, że już nie przyjmuje w moim mieście.