lekarz Joanna Wrembel

3,5
3,5
3,0

Korzystam z usług pani Doktor od lat. Niejednokrotnie skorygowała błędnie postawione przez innych lekarzy diagnozy i wdrażała adekwatne leczenie. Lekarz kompetentny i zaangażowany proces leczenia dziecka. Polecam.

2,0
2,0

Lekarka mało kompetentna. Byłam ze starszym dzieckiem bo miał wysypkę. Usłyszałam że lekarka nie wie co to może być, może to być ospa lub coś wirusowego i jeśli do 2 tyg młodszy dostanie wysypki to będzie ospa, tuż przed wyjściem wykluczyła ospę bo Wysypka była za drobna. W środę młodszy dostał wysypki, wybrałam się w czwartek. Został zbadany po czym usłyszałam że to nie ospa i że to coś wirusowego, na sugerowanie bostonki "może być bostonka" więc zarządałam badań krwi by mieć pewność co dolega moim.dzieciom (10miesiecy i 22 miesiące) dala skierowanie do szpitala w celu diagnozy. Na skierowanie napisane jako główne rozpoznanie "ostre zakażenie dróg oddechowych o umiejscowaniu mnogim nieokreślonym" na ten temat lekarka nie zająknęła się słowem.
Zdecydowanie nie polecam do leczenia dzieci.