Tak, to prawda... Szkoda, że tak mało osób się wypowiada. Trudno jest zaufać, kiedy lekarz cały czas milczy, zbywa pacjenta. Może za dużo pracy, stąd ta niedostępność. Wypowiedzi "nie mam doświadczenia" , proszona o radę. Neurolodzy mają kompleksową wiedzę, jawne okazywanie niechęci więc podczas wizyty wynikać musi z jeszcze innych czynników.
Ocena negatywna - pani doktor na podstawie wypisu ze szpitala, w którym nie było tak naprawdę nic sensownego chciała mnie leczyć psychotropami, padaczkowymi lub jakimiś jeszcze innymi lekami! Okazało się, że fizjoterapeuta pozbył mnie bólu głowy po dwóch wizytach. Oprócz tego nie słucha, co się do niej mówi.