Neurolog Poznań

Lubeckiego 6a

wizyta już od 100
Średnia ocen: 4,2/5
Lekarz przez duże L. Tak dobry lekarz to 100% sukcesu w powrocie do zdrowia,
Pan doktor wyróżnia się wysoką kulturą osobistą, fachowością i stawianiem właściwej diagnozy.
Opinia dodana przez: Renata
Poznań Neurolog lekarz Magdalena Domańska

lekarz Magdalena Domańska

Ostima - specjalistyczna terapia manualna
Emilii Sczanieckiej 1a/24

Średnia ocen: 4,9/5
Pani Domańska to jeden z lepszych neurologów w poznaniu - jest to moja subiektywna opinia, ale moge spokojnie ja wystawic ponieważ byłam juz u wielu lekarzy i żaden nie potrafił zdiagnozować mojej choroby. Poglebiony wywiad, skierowanie na szczegółowe badania i pozniejsze lecznie uśmierzyło mój ból
Opinia dodana przez: Iza

dr n. med. Adam Niezgoda

Pielęgniarski Ośrodek Medycyny Środowiskowo- Rodzinnej "NOSOCOMA" s.c.
Grochowska 50

Średnia ocen: 2,8/5
Drogi Panie, "dziękuję" za pogłębienie mi traumy i tym samym cofnięciem mnie w drodze do wyleczenia. Miałam mieć EMG. Otworzyłam się na lekarza mówiąc mu że mam traumę związaną z dotykiem. Poprosiłam tym samym o wyrozumiałość w tej kwestii. Nie było to łatwe. Wpadłam w panikę, zaczęłam płakać ze strachu. Powinien wiedzieć bo nie trzeba być psychologiem żeby wiedzieć że nad atakami paniki człowiek nie ma kontroli, nie robi tego ...
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Sławomir Michalak

Fabryczna 34b

Średnia ocen: 4,6/5
Sprawiał wrażenie zainteresowanego na pierwszej wizycie prywatnej. Później stracił zainteresowanie pacjentem. Jak ktoś już wspomnieł nie odbierał telefonów. Myślę że działa wybiórczo jak mu się chce pacjęta zatrzymać to ok jak nie to poprostu nie odbiera telefonu i ma przysłowiowy spokój. Jak mam za dużo pacjentów to mówię wprost i już a nie zwodzę i robię nadzieję. Przykro mi że są tacy lekarze:(
Opinia dodana przez: Kati

dr n. med. Jacek Adam Dzieciuch

Neurolog, Wizyty domowe

Szpital Wojewódzki w Poznaniu
Juraszów 7/19

Średnia ocen: 4,7/5
RZETELNY KOMPETENTNY FACHOWIEC .ZAWSZE ZNALAZL DLA MNIE CZAS , ODPOWIEDZIAL NA KAZDY SMS .
NAJLEPSZY DIAGNOSTA JAKIEGO ZNAM .
WYLECZYL MNIE Z BORELIOZY OD 6 LAT JESTEM WOLNA OD BORELII .
BADANIA KONTROLNE ROBIE CO ROKU I WSZYTSKO OK .
DZIEKUJE TO ZA MALO ZA NOWE ZYCIE BEZ BORELIOZY
Opinia dodana przez: DANKA

lekarz Grażyna Milecka

Neurolog dziecięcy

NZOZ Centrum Medycyny Pracy
ulica Kórnicka 24

Średnia ocen: 4,1/5
Witam
Na wizytę u tej pani musiałam czekać 3 miesiące. Pojechałam po dobrych opiniach innych pacjentów i z polecenia naszej rehabilitantki. Z wizyty nie jestem zadowolona. Pani doktor nie powiedziała nic innego niż nasz pediatra, przeciwnie kazała dziecku zrobić inne badania. Po wizycie miałam wrażenie że przyjechałam z jednym problemem a wyjechałam z pięcioma innymi. Dodam, że po wykonaniu badań zleconych przez doktor Milewską i konieczności ciągania dziecka do innych ...

dr n. med. Ewa Jowsa

Średnia ocen: 4,7/5
Droga Dr Ewo wróć na kasę wróć. Pani kolega to pożal się Boże. Pozdrawiam Serdecznie Pani wie kto.

lekarz Magdalena Zielińska-Kuzemko

POSUM
ul. morawska 15a

Średnia ocen: 4,8/5
Wspaniały lekarz ,najlepszy neurolog u jakiego byłam .Polecam Panią doktor ,wspaniałe podejście do pacjenta .
Opinia dodana przez: Malwina

prof. dr hab. n. med. Wojciech Służewski

Choroby zakaźne, Neurolog

Średnia ocen: 4,0/5
dzisiaj przed uowiona wizyta do Profesora dostalam telefon, ze wizyta jest odwolana bo Pan profesor zmarl tak sie wstrzasnelam ta wiadomoscia.
Wspanialy, niesamowity czlowiek, fantastyczny specjalista moge powiedziec ze uratowal mi zycie i dal ogromne wsparcie do walki z choroba dzieki niemu Jego postawie i dobremu leczeniu szybko stawalam na nogi.
Bardzo bedzie mi Pana brakowalo😟
szczere kondolecje dla rodziny
Opinia dodana przez: marlena

lekarz Aleksander Fronk

ul. Cześnikowska 30/10

Średnia ocen: 1,0/5
Stanowczo odradzam tego lekarza! Rozumiem, że to przez brak neurologów w Szpitalu Wojewódzkim w Poznaniu, ten lekarz nadal tam pracuje, chociaż nie widzę sensu zatrudniania człowieka, który w ogóle nie przejmuje się pacjentem. Jakiś czas temu trafiłam tam na oddział neurologii z ogromnym bólem nogi, niedowładem stopy oraz zaburzeniami czucia. Na moje nieszczęście trafiłam pod "opiekę" tego właśnie lekarza. Słowo "opieka" to jednak duża przesada, na całe 5 dni leżenia ...
Opinia dodana przez: N.

Neurolodzy w Poznaniu