lekarz Joanna Żyłka

2,0

Niestety nie jestem zadowolony z wizyty. Lekarz był mało kontaktowy i nie wyjaśniał na bieżąco wykonywanych badań ani ich wyników. Badanie wzroku oraz dobór szkieł okularowych odbyły się głównie przy użyciu urządzeń komputerowych. Na moje pytanie dotyczące pomiaru ciśnienia wewnątrzgałkowego usłyszałem jedynie, że zostało ono zmierzone podczas badania i wynik jest prawidłowy, bez szerszego wyjaśnienia. Zabrakło mi dokładniejszej informacji o stanie wzroku oraz omówienia procesu doboru korekcji. Po wizycie pozostało poczucie pośpiechu i niedostatecznej komunikacji z pacjentem.

3,0

Pani doktor Żyłka słabiutko się przykłada do swojej pracy w gabinecie okulistycznym , wywiad z pacjentem to 2 -3 słowa i zaraz badanie na dwu przyządach