Chłowiek któremu powinno się wydać zakaz kontaktu z pacjentami. Niech lepiej ta pani zostanie w domu !!!!
Potwierdzam opinie pozostałych. Pani "doktor" przyjmuje za karę. Polecam żeby zastanowiła się nad sposobem podejścia do pacjenta, ponieważ to nie ona nam płaci a my jej owszem. Bez pacjentów nie miałaby wynagrodzenia. Problem miała że nie poszłam do lekarza rodzinnego tylko przyszłam do niej. Tylko że do rodzinnego dostać się od 2 dni graniczylo z cudem, co też pani skomentowała. Nie chodzę z byle czym do lekarza, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam. Człowiek zostaje tak potraktowany jak zło konieczne to się odechciewa. Ostatecznie mój problem zakończył się antybiotykiem i sterydem.
PANI GRYC nie nadaje się na lekarza ona ma poprostu problem że ludzie chorują nie bada wypisuje leki tylko takie z których ma korzyść z PM .A tak naprawdę nie zna się na swojej pracy .Ciągle nadąsana że pacjent przyszedł