dr n. med. Jolanta Krzeszowiak

3,8
3,8
3,5
3,6

Wspaniale i kompetentnie z wielka empatia wykonane badanie.Pani pielegniarka rowniez wspanialy czlowiek. Razem z Pania doktor stanowia zgrany duet. Wielkie dzieki a tak sie balam Polecam pania doktor jezeli ktos chce miec profesjonalnie i w spokojnej atmosferze miec wykonany ten stresujacy dla pacjenta zabieg

3,0

Bardzo obawiałam się badania endoskopowego, zapewne jak większość osób,które zgłaszają się do takiego gabinetu. Zabieg (bez znieczulenia) przebiegł bardzo sprawnie. Pani Doktor wraz z pielęgniarką wykazywały się dużym zrozumiem,co do dolegliwości pacjenta. Reagowały na nie. Wywiad na początku oraz zalecenia na koniec przebiegły w miłej atmosferze. Dziękuję!

Wczoraj robiłam badanie u Pani dr Krzeszowiak. Jestem bardzo zadowolona. W moim odczuciu badanie przeprowadzone perfekcyjnie, dokładnie, z wyczuciem. Pani Doktor oraz Pani Pielęgniarka świetnie ze sobą współpracują i wszystko na bieżąco wyjaśniają. Atmosfera podczas badania również miła. Polecam z całego serca.

Bardzo kompetentna, delikatna i empatyczna pani Doktor, która przeprowadzała u mnie kolonoskopię. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Razem z asystującą pielęgniarką tworzą zgrany zespół.

2,0

Ta pani nie powinna w ogóle wykonywać zabiegi kolonoskopii,bo po prostu nie umie go wykonywać. Od lekarza oczekuje się nie tylko profesjonalizmu ale również elementarnej empatii, a tego u tej pani próżno szukać. Nie sztuką jest wpychać na siłę rurkę do wnętrza wyjącego z bólu pacjenta( a tak było w moim przypadku). Pomijając już sam fakt, że pacjent jest ignorowany a jedyną reakcja na skręcającego się z bólu pacjenta była uwaga, że przerwie badanie. Jedynie dzięki miłej asystentce jakoś wytrwałam do końca badania. Ktoś z forumowiczów porównał panią do weterynarza,- ja się nie zgadzam, bo weterynarz moich psów kocha swoich pacjentów czego nie mogę powiedzieć o tej pani. Nigdy więcej badania u tej pani!!!

Odradzam wizytę jak i badania u tej lekarki/sadystki!!!!!!!!!!! Niemiła, łaskę robi że odpowie pacjentowi, gburowata a o badaniach endoskopowych nie ma pojęcia (tzn jak je wykonać). Endoskop wpycha na siłę, kiedy napotyka na trudności w przejściu zakrętów(mam na myśli kolonoskopie) robi się nerwowa i pcha na siłę, na zwrócenie uwagi, że boli odpowiada, że ma boleć i pcha dalej. Kończąc badanie (którego i tak nie doprowadziła do końca ze względu na ogromny ból), stwierdziła, że nie będzie się szarpać i teatralnie odłożyła endoskop. Na sam koniec nie raczyła nawet powiedzieć o jego wyniku tylko z łaską wręczyła opis do ręki. Najlepszym podsumowaniem tej osoby i jej zachowania jest reakcja Pani asystującej, która po badaniu zatrzymuje mnie na korytarzu i mówi: " nie powinnam tego mówić, ale badanie kolonoskopii nie tak powinno wyglądać....." więc więcej już nic nie trzeba dodać. Wszystkim doradzam omijanie tej osoby szerokim łukiem a pracodawców skłaniam to zweryfikowania umiejętności tej Pani oraz stosunku i zachowania wobec Pacjenta!!!!!

4,0

kompetentna, mówi prawdę pacjentowi prosto w oczy, komunikatywna, rzetelnie informuje pacjenta o jego stanie. Polecam pacjentom którzy, chcą znać prawdę o swoim stanie zdrowia. Grzegorz J.

Polecam pacjentom którzy, chcą znać prawdę o swoim stanie zdrowia.
Grzegorz J.

2,0

znam wielu delikatniejszych lekarzy weterynarii....

znam wielu delikatniejszych lekarzy weterynarii....