Polecam wszystkim pacjentom panią doktor, trafiłam do pani pierwszy raz .bardzo sympatyczna, uprzejma ,profesjonalne podejście do pacjenta..jeśli zajdzie taka potrzeba, to tylko dalsze leczenie będę kontynuować u pani doktor...Pozdrawiam panią doktor serdecznie..
Lekarz z powołania . Pełna Empatii . Oddzwoni sama od siebie do swojego pacjenta wieczorem bez skierowania jak potrzebuje pomocy. Takich lekarzy to już chyba nie ma wielu . W Inowrocławiu to na palcach jednej ręki policzyć . To nie tylko Neurolog a także psychoterapeuta. Jestem po 3 udarze mózgu i innych wypadkach . Jadąc na wizytę to samopoczucie się poprawia . Aby być takim lekarzem to trzeba posiadać inteligencje wrodzoną z przeogromną empatią . Dziękuję Pani Doktor za opiekę.