lekarz Julia Kawecka

3,8

Zdecydowanie odradzam, zero empatii, arogancja, jeżeli tylko możesz omijaj szerokim łukiem. Bierze pieniądze, nie wystawia recepty. Współpracuje z portalami recepta na lek oraz pochodnymi pod nr KRS 5253012674

Bierze pieniądze, nie wystawia recepty.
Współpracuje z portalami recepta na lek oraz pochodnymi pod nr KRS 5253012674

Lekarz z powołania . Polecam każdemu .

Lekarz z powołania . Polecam każdemu .

lekarz, który naprawdę poświęca czas i uwagę, Każda wizyta przebiega w spokojnej atmosferze i Pan/Pani doktor zawsze tłumaczy wszystko dokładnie i zrozumiale, dzięki czemu wiem, co się dzieje i jakie leczenie jest prowadzone.

lekarz, który naprawdę poświęca czas i uwagę,

Chciałbym serdecznie podziękować dr za profesjonalizm, życzliwość i empatyczne podejście do pacjenta. Pani Doktor poświęca dużo uwagi, dokładnie tłumaczy przebieg leczenia i zawsze stara się znaleźć najlepsze rozwiązanie dla pacjenta. W czasie wizyty czułem się wysłuchany i zrozumiany, a atmosfera była spokojna i pełna zaufania. Zdecydowanie polecam dr każdemu, kto szuka specjalisty z prawdziwym powołaniem i wysoką kulturą osobistą.

Nie mogę powiedzieć nic pozytywnego ani o kompetencjach ani o kulturze osobistej tej pani. Nie polecam w żadnej sytuacji.

Niestety traktuje pacjentów jak intruzów, arogancka, brak kompetencji - być może takie zachowanie prezentuje tylko na nocnych dyżurach, ale w takiej sytuacji nie powinna podejmować się pracy w godzinach nocnych.

Wspaniała, bardzo kompetentna, pełna empatii lekarka. Potrafi wysłuchać, wystawić diagnozę a także wspomóc psychicznie. Bardzo polecam!

Wspaniała, bardzo kompetentna, pełna empatii lekarka.

Nieuczciwy lekarz,więc nikomu nie polecam! Oszukała mnie biorąc pieniądze za konsultację,nie przepisała leków,których potrzebowałam,lecz zbyła do poz. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!

Kochana Pani doktor! Widać że naprawdę kocha swój zawód i ma podejście do ludzi. Byłam u niej z narzeczonym dwa razy, zawsze wysłuchala i pomogła! Takiej Pani doktor to naprawdę że świecą szukac! 😍

Witam, Pani doktor jak najbardziej godna polecenia. Widać że kocha ludzi i swój zawód. Zawsze wysłucha pacjenta z zainteresowaniem. Teraz takich lekarzy szuka się ze świecą. Bardzo polecam i pozdrawiam.