Bardzo kompetentny, dokładny, rzetelny lekarz. Wyjaśni wszystko, jak należy. Wizyta w przyjemnej atmosferze. Polecam z całego serca!
Bardzo kompetentny, dokładny, rzetelny lekarz. Wyjaśni wszystko, jak należy.
Wizyta w przyjemnej atmosferze. Polecam z całego serca!
Bardzo polecam, byłam nie raz, ufam kompetencjom Pani doktor, zawsze dobrze doradzi i zdiagnozuje. Fachowa pomoc udzielona szybko i sprawnie, indywidualne podejście do pacjenta
Mam wykształcenie medyczne, ale nie jestem lekarzem domowym a emerytowanym naukowcem z dziedziny pulmonologii o specjalności HBOT (tlenoterapia, leczenie różnych chorób z wykorzystanie komory hiperbarycznej, komory ciśnień). Ostatnio zacząłem odczuwać pewne dolegliwości i skontaktowałem się z Ośrodkiem ZOZ w Mokrem gm. Grudziądz z lekarzem Justyną Wiśniewską-Chomicz, która w sposób bardzo miły nawiązała ze mną jako pacjentem profesjonalny kontakt. Wysłuchawszy mnie udzieliła porady i przepisała mi leki, które były właściwe w mojej sytuacji zdrowotnej. Wizyt takich z Panią lekarz było już wiele i zawsze stawiane diagnozy przez Panią Justynę były trafne. …
Jestem pod Wielkim wrażenie i bardzo dziękuję za to wszystko, co Pani robi dla pacjentów, z którymi ma Pani do czynienia!
Cudowny lekarz, który zawsze znajdzie czas. Bardzo dokładnie wszystko wyjaśni i rozwieje wszelkie wątpliwości. Polecam z całego serca.