dr Kamil Rządkowskidr Kamil Rządkowski - zdjęcie profilowe

dr Kamil Rządkowski

Fizjoterapeuta, Chiropraktyk

O mnie

Chiropraktyk, mgr Fizjoterapii (nr PWZFz 8998) w obszarze kształcenia nauk medycznych, nauk o zdrowiu oraz nauk o kulturze fizycznej. Absolwent międzynarodowych studiów doktoranckich w dziedzinie chiropraktyki. Uczestnik szkoły osteopatii.

Założyciel i wykładowca „Chiropractic School of Poland” – szkoły chiropraktyki dla zawodów medycznych i paramedycznych.
Członek Zarządu w Stowarzyszeniu „Chiropraktycy Polscy”.
Właściciel placówki medycznej „Centrum Zdrowia i Ciała” w Świeciu.

Zgłosiłam się do Kamila Rządkowskiego z powodu migren. Już po jednej wizycie odczułam wyraźną poprawę. Terapia była poprzedzona rzetelną oceną stanu kręgosłupa, a całe postępowanie opierało się na wiedzy z zakresu chiropraktyki i fizjoterapii. Szczególnie cenię jasne, merytoryczne wyjaśnienie zależności między ustawieniem kręgosłupa, funkcjonowaniem układu nerwowego a objawami. Profesjonalne i skuteczne podejście. Polecam!!

Z całego serca polecam Pana Kamila i jego zespół. Chiropraktyk z prawdziwie holistycznym podejściem do całego organizmu. Już od pierwszej wizyty widać pełne zaangażowanie oraz ogromną wiedzę. Bardzo dokładny wywiad, indywidualne podejście do pacjenta i realna chęć pomocy w 100%. Pan Kamil posiada szeroki wachlarz skutecznych technik, dzięki którym potrafi uwolnić pacjenta od bólu różnego pochodzenia. Po zabiegu czuję się niesamowicie lekko, jakby ciało odzyskało swobodę i równowagę. Profesjonalizm, empatia i pełne oddanie swojej pracy. Dziękuję Panu Kamilowi i całej jego ekipie!