lekarz Kanchanlall Woodhoo

2,4
2,5

3,0

Bardzo niemiły , problematyczny, nic nie wytłumaczy pacjentowi. Byłam z córką to nawet opieki na chore dziecko nie wystawił bo… „bo nie!!!!” Chyba gorszego lekarza nie spotkałam w życiu. Nie polecam!!!!!

Najlepszy lekarz ortopeda , na jakiego trafiłam . Skierowania na badania , szybka diagnoza oraz bardzo szybko dostałam skierowanie na operację kolana . Polecam z całego serca i dziękuję za super miła opiekę .

Gorąco polecam. Lekarz wysłucha, wytłumaczy. Nie patrzy na zegarek. Dokładnie opisze problem i dalszy plan leczenia. Wiedza i profesjonalizm na najwyższym poziomie.

Stanowczo nie polecam. podczas wizyty o godzinie 11.00 lekarz narzeka że musi przyjąć jeszcze kilku pacjentów i opowiada jak to bardzo nie jest zmęczony, a gdy zacząłem zwracać uwagę na pogarszający się stan po urazie nawet nie odwrócił głowy od komputera aby ocenić stan. A gdy zacząłem naciskać aby spojrzał to odpowiedział że mam się już przymknąć bo "wybucha mu głowa" jeszcze raz stanowczo odradzam.

2,0

Byłam 2 razy na wizycie stanowczo odradzam. Szybko i powierzchonie przeprowadził badanie stawu skokowego zapisał jakiś lek na kompresy skasował kasę i to wszystko. Kompresy nie pomogły zmieniłam lekarza i tam uzyskałam pomóc.

Nie polecam, dla mnie odczucie dosyć nieprzyjemne, bardzo nieuprzejmy Pan jak dla mnie, patrzył tylko w monitor nie wypytywał za dużo. Nic się nie dowiedziałam, dostałam tylko jak od lekarza rodzinnego przeciwbólowe i tyle.

Strata czasu, brak zainteresowania, myślę że niektorzy lekarze nie powini leczyćz na NFZ szkoda wydawania naszych składek na wypłatę dla niezainteresowanych pacjentem lekarzy .

2,0

Niekompetentny. Brak kontaktu z pacjentem , lekceważenie. ignoruje objawy, które zgłasza pacjent. Przez 3 miesiące po ciężkim złamaniu brak zdjęcia kontrolnego RTG. Nie POLECAM. Z dala od tego lekarza

Nie POLECAM. Z dala od tego lekarza

Byłam u tego lekarza z zespołem rowka nerwu łokciowego skierował mnie na operację do szpitala. Zapewniał, że na operację nie będę czekać dłużej niż 2 miesiące. Minęło pół roku, a ja nadal nie miałam operacji. Gdy jeden termin został ustalony kilka dni przed zadzwoniła Pani ze szpitala, że operacja musi zostać przełożona z powodu remontu. Ustaliła kolejny termin po miesiącu. Po raz kolejny dostałam telefon kilka dni przed że muszę zrobić badanie na obecność gronkowca. Wynik wyszedł pozytywny przez co operacja znowu została przełożona nie wiadomo na kiedy ponieważ od …

Zapewniał, że na operację nie będę czekać dłużej niż 2 miesiące. Minęło pół roku, a ja nadal nie miałam operacji. Gdy jeden termin został ustalony kilka dni przed zadzwoniła Pani ze szpitala, że operacja musi zostać przełożona z powodu remontu. Ustaliła kolejny termin po miesiącu. Po raz kolejny dostałam telefon kilka dni przed że muszę zrobić badanie na obecność gronkowca. Wynik wyszedł pozytywny przez co operacja znowu została przełożona nie wiadomo na kiedy ponieważ od miesiąca nie dostałam żadnej informacji. Dodam że mój lekarz rodzinny wystawił mi zaświadczenie że gronkowiec nie jest przeciwwskazaniem do tej operacji, a Pani ze szpitala kazała kontaktować się w tej sprawie z lekarzem, który nie odbiera telefonu po dziś dzień.

Szczerze? Nie znam lekarza, nie wiem jakie ma kompetencje. Tata zostal skierowany do niego na kontrole. Gdy byłam z ojcem który jest w podeszlym wieku, lekarz nie wykazał się żadną inicjatywa. Siedział przed komputerem, z dala obejrzał uraz i był dość nie uprzejmy. Moim zdaniem zero szacunku dla starszych osób oraz dla kobiet. Wybierając ten zawód powinna być chociaż nutka powołania. Nie było to w ten sposób odebrane. Nie polecam!!!