Pl.Hirszfelda 1/30
Chcę bardzo podziękować Panu doktorowi za przeprowadzenie 10 lat temu (grudzień 2010r.) operacji wszczepienia bay-pasów, za przedłużenie mi życia (już o 10 lat). Z całego serca jeszcze raz dziękuję Panu doktorowi . Życzę jeszcze długich lat życia w zdrowiu.
z poważaniem pacjent Andrzej.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowtonej CATHMED
Przyjaźni 66/6
Dziękuję Panu Doktorowi za przedłużenie życia, którym cieszę się już ponad dwa lata. W szczególności poprzez profesjonalną operację zastawki aortalnej i tetniaka aorty.
Pacjent z Milicza.
ulica Żniwna 2
Pan doktor to anioł w ludzkiej postaci. Uratował mojemu tacie życie w lipcu 2020. Polecam z całego serca, bardzo pracowity, utalentowany i konkretny lekarza.
Jak na osobę, która robi cuda na sali operacyjnej jest niezwykle dostępny i ma fajny kontakt z pacjentem.
Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5
Fantastyczna osoba, ciepły, miły człowiek o ogromnej wiedzy :-) zawsze uśmiechnięty i wesoły. Wzbudza ogromne zaufanie i szczerze powiem, można być pewnym, że na nie w 100% zasługuje. Dziękuję Panie Doktorze za drugą szansę, którą dał Pan mojej mamie.
Dolnośląskie Centrum Chorób Serca "MEDINET" - Szpital Wrocław
Kamieńskiego 73a