Szpital
Marcina Kasprzaka 17
Szanowny Panie prof. Marcin Demkow Mam zaszczyt i ogromną przyjemność złożyć Panu najserdeczniejsze podziękowanie za uratowanie mi życia. Byłam operowana w Szpitalu specjalistycznym w Ostrołęce w dniu 6 maja 2017 r. Operacja szczęśliwie się udała i czuję się szczęśliwa dzięki Pana umiejętnościom złotym rękom i dobremu sercu. Życzę Panu, Panie Profesorze, aby tak do końca praca przebiegała a Pan uszczęśliwiał chorych ludzi jako dobry specjalista i wspaniały człowiek. Z szacunkiem …
SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza
Sympatyczny, Kompetentny lekarz z umiejętnością tłumaczenia choroby i sposobu leczenia. Jestem zachwycona podejściem. Lekarz którego interesuje dobro pacjenta. Podobno odchodzi ze Szpitala Bielańskiego. Ogromna strata dla pacjentów.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Cudowna Pani doktor, ogromna wiedzą przekazana w sposób dla mnie zrozumiały. Bardzo długi wywiad, dokładne zalecenia. Lekarz z prawdziwego powołania. Oby więcej takich z sercem na dłoni. Polecam wszystkim
Warszawski Uniwersytet Medyczny - Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny w Warszawie - Klinika Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii
Wybitny specjalista, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta, tłumaczy choroby,kompetentny - godny polecenia Marek Chrołowski
Płowiecka 37
Pragnę serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę, zaangażowanie i życzliwość, jakie okazał mi Pan podczas leczenia. Pańska wiedza, doświadczenie oraz empatyczne podejście sprawiły, że cały proces leczenia przebiegał w atmosferze spokoju i zaufania. Dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i troskę o moje zdrowie. Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Bogdan M
Płowiecka 117
Polecam gorąco, bardzo dobry lekarz.Kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy chorobę.
Centrum Dietetyczne Naturhouse
Aleja KEN 88, Metro Stokłosy
Pani profesor jest cudowna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Rzeczowo tłumaczy, poświęca tyle czasu ile potrzebuje maly pacjent i rodzic. Udziela informacji o zdrowiu nie tylko z zakresie kardiologii. Bardzo gorąco polecam.
Płowiecka 37
Bardzo wysoko oceniam umiejętności i wiedzę Pana Doktora Jacka Kuśnierza. Wykonywał u mnie zabieg ablacji. Zabieg trwał bardzo krótko bo 1,5 godziny (łącznie z przygotowaniem). Już, 2 godziny po zabiegu poczułem znaczną poprawę pracy serducha i ogólnego samopoczucia. Wypis że szpitala otrzymałem następnego dnia. Szczerze polecam tego Fachowca i jego Zespół. Dziękuję.
Super lekarz! Na tle spieszacych sie , burkliwych i nieuprzejmych lekarzy, ktorzy arogancja pokrywaja brak wiedzy lub dowiadzczenia jawi sie jako aniol:) Jest przede wszystkim myslacym czlowiekiem. Nie podejmuje pochopnie decyzji. Uwaznie slucha pacjenta, jest skupiony, zadaje pytania i slucha odpowiedzi. Nawiazuje kontakt wzrokowy z pacjentem (czesto zdarza sie , ze lekarz sprawia wrazenie nie bardzo sluchajacego, gdy mamrocze cos do siebie ze wzrokiem wbitym w biurko, przekladajac papiery). Tu …
Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15
Doktor bardzo dokładnie robi badania, wszystko tłumacząc. Badanie jest bardzo dokładnie opisane. Polecam.
Przychodnia Family Medica
Aleksandra Prystora 4/4
Pan doktor posiada ogromna wiedzę oraz doświadczenie, leczę się u doktora od wielu lat. Świetne podejście do pacjenta, wszystko tłumaczy i poświęca tyle czasu ile potrzeba. Doktor również wykonuje echo serca. Jeśli ktoś poszukuje naprawdę dobrego kardiologa to polecam.
Pan dr Andrzej Cacko prowadzi mnie już chyba od 2011 r , czyli pierwszego rozrusznika i obecnie po wszczepieniu drugiego w 2022roku. Mam już prawie 90 lat i w tym czasie były bardzo trudne zdarzenia, a Pan dr. potrafił pacjenta uspokoić, wytłumaczyć, a nawet pożartować. Zawsze uśmiechnięty, uprzejmy do pacjenta . Towarzysząca pielęgniarka jest również przyjazna pacjentom, uprzejma i cierpliwa.
Płowiecka 37
Pani doktor bya moim lekarzem prowadzącym leczenie po zawale przedniej ściany serca w szpitalu Centrum Kardiologii w Józefowie. Moje wielkie podziękowania i serdeczności za kompetencje, zaangażowanie w proces leczenia, leczenie mnie w chorobie a nie choroby oraz dokładność prowadzonej diagnostyki w
Miałam szczęście być pacjentką pana Doktora na oddziale interny i kardiologii w szpitalu Medicover, gdzie trafiłam z powodu zawrotów głowy i nudności. Choć objawy wskazywały na przejściowe problemy z błędnikiem, dr Komorowski nie zbagatelizował żadnych symptomów i dzięki jego kompleksowemu podejściu, udało się dotrzeć do prawdziwej przyczyny (zatoru tętnicy dogłowowej). Doktor nawiązał również dla mnie kontakt ze specjalistami z innych dziedzin, t.j. neurolog, hematolog, chriurg naczyniowy, tak by całościowo ocenić …
Łukasz Hawryluk - Hawryluk Clinic
Wawrzyńca Surowieckiego 12
Byłam u doktora Łukasza Hawryluka po długim omdleniu i zapaści. Badanie przebiegło w bardzo profesjonalny a jednocześnie empatyczny sposób. Pan doktor jest bardzo miły i uprzejmy a atmosfera w gabinecie jest przyjazna i serdeczna, jest się dokładnie wysłuchanym i wszystko jest wyjaśnione w sposób bardzo spokojny i zrozumiały. Z gabinetu wyszłam z uśmiechem na twarzy pomimo mojego lęku przed lekarzami, przez co bardzo rzadko korzystam z wizyt lekarskich (tylko jak …
25 maja przywieziony byłem o 3 nocy do szpitala na ul. Hożej w Warszawie. Miałem zawał STEMI. Zapchana w 100 % PTW pozostałe zapchane na 90%. Doktor Wrzosek wybiegł na sale operacyjną z głębokiego snu albo przy udziale potwornego zmęczenia - ale to tylko subiektywna opinia, był w 150% cały czas zaangażowany ! W oka mgnieniu przystąpił do opowiadania co się dzieje i co będzie najlepszym dla mnie rozwiązaniem. Zaufałem …
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Pani Doktor to wspaniały specjalista! miałam dzisiaj robione echo serca i jestem przeszczęśliwa, że trafiłam do Pani! Pani Lidia, oprócz tego, że szczegółowo wyjaśniła badanie i odpowiedziała na każde moje pytanie, jest po prostu "ludzka" i potrafi porozmawiać z pacjentem. Pani Doktor, cieszę się, że do Pani trafilam, w dzisiejszych czasach rzadko spotkać można takich specjalistów! Pozdrawiam serdecznie!
Zacznę od samej konsultacji medycznej - profesjonalnie, treściwie i bez zbędnego "baroku". Wyjaśniono mi jakie mam możliwości leczenia mojej arytmii (nadkomorowej), jak również przedstawiono korzyści z badania EPS oraz ew. ablacji. Dużo mi dało wyjaśnienie odnośnie do samego badania EPS, korzyści na przyszłość z takiego badania oraz przewagi EPS jako metody diagnostycznej nad zwykłym holterem. Po badaniu EPS zespół (co należy podkreślić złożony z 3 lekarzy) podjął decyzję że miejsce …
CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA
Bardzo Panu doktorowi dziękuję! Profesjonalne i ludzkie podejście do pacjenta. Więcej takich lekarzy.