lekarz Artur Winiarczyk

Kardiolog, Pediatra

Zawiszy Czarnego 20a
37-700 Przemyśl

Miły i jak narazie nigdy nie wystawił błędnej diagnozy a mamy 3 dzieci. Wizyty zawsze na konkretna godzinę. Posiada usg w gabinecie.

lekarz Karolina Zakutyńska-Kowalczyk

BiM-Med Centrum Medyczne
ul Kościuszki 2/1
Koszalin

Pani kardiolog to bardzo miła osoba. Lekarz z powołania i prawdziwego zdarzenia. Podejście do pacjenta - wzorowe. Wszystko dokładnie i powoli objaśnione. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy pytań - rzetelna i jasna odpowiedź. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem Panią Dr. Z czystym sumieniem mogę polecić w 100% każdemu. Spokojnie wysłuchała z jakimi dolegliwościami przyszedłem, przeprowadziła badanie. Wizyta należała do bardzo przyjemnych oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Janusz Kowalik

lekarz Andrzej Skowroński

Centrum Alergologii
Związku Jaszczurczego 22
82-300 Elbląg

Wspanialy lekarz z fachową wiedzą i ogromnym zaangazowaniem do pacjenta.Miły i sympatyczny ze zrozumieniem do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo.Miło mi i cieszę się ,że spotkałem takiego lekarza dzięki któremu żyje do tej pory.Diagnozy zawsze wlaściwe i fachowe leczenie za co bardzo serdecznie dziękuję.

dr n. med. Piotr Lenczewski

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Pan doktor P.Lenczewski jest wspanialym lekarzem godnym polecenia.Bardzo cieply czlowiek.Mialam w czerwcu koronografie,bardzo sie balam i to wlasnie pan doktor mnie uspokoil,jako jedyny wytlumaczyl na czym polega to badanie.Mialam wielkie szczescie,ze akurat mial dyzur w szpitalu.Profesjonalizm i talent tak mozna powiedziec o doktorze.Dziekuje panu z calego serca za wszystko co pan dla mnie zrobil.Dzis po badaniu czuje sie swietnie,a to zasluga pana doktora.Pan doktor zasluguje nie na piatki,tylko na same …
Opinia dodana przez: anna

lekarz Andrzej Gałuszka

Prywatny Gabinet Lekarski Andrzej Gałuszka
Brzozowa 26
44-238 Czerwionka-Leszczyny

Fachowa opieka lekarska, bez ceregieli i użalania się. Nie należy do osób serdecznych, ale wzbudzających zaufanie i wiarę w kompetencje. Rzeczowy i solidny. Zdecydowanie bez strachu powierzam mu swoje zdrowie.

lekarz Ewa Gołacka

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11

Pomogła mojej babci zdiagnozować problemy sercowe. Cierpliwie, w prosty sposób wytłumaczyła problem. Diagnoza trafiona od pierwszej wizyty, gdzie poprzedni kardiolodzy nawet o takie rzeczy nie zapytali.
Opinia dodana przez: Patrycja

dr Sławomir Langner

Kardiolog, Wizyty domowe

POLECAM! Bardzo rozsądny lekarz. Opiekuje się moją mamą od wielu miesięcy. Wcześniej zmieniano mamie wielokrotnie leki i za każdym razem było coś nie tak. Dopiero doktor ustalił co się dzieje i dał dobre pigułki.
Opinia dodana przez: Basia

lekarz Mirosław Karp

Kardiolog, Pediatra

Jasło

bardzo dobry lekarz uwazam że jest grzeczny podchodzi do problemu pacjenta odpowiedzialnie i udziela pacjentowi niezbędnych informacji odnośnie jego niedomagań

dr Paweł Heród

Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice

Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Opinia dodana przez: Beata
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą , mam problemy z sercem , miewałam duszności , lecze się u niej już od jakiegoś czasu , leki mam świetnie dobra - bez skutków ubocznych za pierwszym razem.

lekarz Przemysław Dąbkowski

ulica Kielecka 20
28-300 Jędrzejów

Naprawdę lekarz jakich mało prowadzi mnie już od kilku lat ( arytmia)polecam każdemu
Lekarz z powołania. Poświęca tyle czasu ile potrzeba na przebadanie, wytłumaczenie sposobu leczenia. Bardzo uprzejmy. Z czystym sumieniem polecam !!!
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Wojciech Faron

Gabinet Internistyczny Wojciech Faron
Piłsudskiego 73
67-100 Nowa Sól

Lekarz, który naprawił tętnice wieńcowe mojemu Tacie- mimo, ze w dużych ośrodkach nie chciano się tego podjąć, ze względu na komplikacje. Jestesmy niezmiernie wdzięczni, gdyż dzięki temu Tato może poddać się terapii leczenia nowotworu, z niewydolnością nie miałby żadnych szans na leczenie.
Opinia dodana przez: Emilia Haleczko
{'id': 34172, 'name': 'Stężyca'} Kardiolog
                                       lekarz Jakub Makurat

lekarz Jakub Makurat

Prywatny gabinet kardiologiczny
Sychty 32
83-322 Stężyca

Dr Jakub Makurat Polecony mi został przez kliku znajomych ze względu na jego kompetencje.Od pierwszej wizyty czuję się zaopiekowany.Pan dr poświęca mi czas na wytłumaczenie na czym polega wyjątkowość mojego serca ( co tam się dzieje i dlaczego ) na jakim jestem etapie i jak z tym żyć, jak leczyć. Czuję się wysłuchany i spokojny o jutro. Jeżeli istnieje wzorzec podejścia lekarza do pacjenta to Pan Doktor Jakub Makurat tym …
Opinia dodana przez: Seweryn

lekarz Marcin Bania

ul. Filtrowa, Batorego, Witkowskiego
Toruń

Lekarz z najwyższej półki. Bardzo sympatyczny,kompetetny, życzliwy z pięknym uśmiechem który go ozdabiania. Dziękuję za opiekę w ostatni dzień mojego pobytu w szpitalu. Podziękowania za miły kontakt,,za ludzką życzliwość i życzę dużo zdrowia i sukcesów w pracy

lekarz Grzegorz Rak

Ul.Focha 14
26-600 Radom

Pan Doktor to przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek. Ma super podejście do pacjenta. Jest bardzo dokładny i angażuje się w leczenie i pomoc pacjentowi. Wysokiej klasy specjalista. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Dawid B

lekarz Mariusz Sakowski

Gajowicka 170/1

Lekarz kompetentny,uprzejmy,godny polecenia.Obsługa bardzo miła.W gabinecie czyściutko,bez zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Lucyna Lenartowska

Piastowska 37/4

Miałem kilka lat temu przyjemność wizyty u Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolony. Fachowe przebadanie, fachowa porada, skierowanie na dodatkowe badania oraz bardzo dobra opieka lekarska. Dzieki pomocy Pani Doktor nie dość, że dolegliwości sercowe ustały to i nie powracają. Dodam do tego, że dzięki szybkiej reakcji Pani doktor mój tato nadal żyje. Uważam tego lekarza za świetnego specjalistę.
Opinia dodana przez: RadekS

lekarz Leszek Gnyp

Kardiolog, Toksykolog

Szpital
Biernackiego 9

Posiada duże doświadczenie, jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Byłam u wielu kardiologów i przyznaję że dr Gnyp naprawdę się wyróżnia. Jego podejście do pacjenta jest zaskakujące. Zgłosiłam się do niego jedynie z opisem EKG a doktor poprowadził inne badania echo serca, holter ciśnieniowy, badania labolatoryjne - postawił diagnozę i wreszcie leczę się w dobrym kierunku. Mam odpowiednią dietę, ponieważ po 5 latach biegania po specjalistach okazało się że przyczyną bóli sercowych …
Lekarz o którym piszę jest wspaniałym człowiekiem , profesjonalista a przy tym z ogromną wiedzą kardiologiczną . Uratował mojego tatę wiele razy i dzięki niemu mój synek może cieszyć się ukochanym dziadkiem . Służy pomocą w każdej chwili . Panie doktorze Dziękuję za wspaniałą opiekę przez tyle lat . Córka pacjenta Zdzisława S