Filtruj terminy

lekarz Wojciech Borowski

Medic Park Płockie Centrum Medyczne
Kolegialna 18
09-402 Płock

Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Dokładnie wyjaśnił na czym polega choroba mojej mamy po czym zaproponował aby wszczepić rozrusznik serca czyli tzw. stymulator. Mama już po zabiegu czuje się super! Gorąco polecam pana doktora!!!!
{'id': 34524, 'name': 'Płock'} Internista
                                       lekarz Tomasz Zieliński

lekarz Tomasz Zieliński

Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
09-411 Płock

Szukałam lekarza o dobrej opinii w internecie ale też wśród znajomych i to opinie znajomych wpłynęły na decyzję o wyborze doktora Zielińskiego.Moja pierwsza wizyta u kardiologa. Pan Doktor dokładnie wypytał o to co istotne, wyjaśnił pewne kwestie, wysłuchał z uwagą i zlecił badania. Konsultacja nie była pospieszna,lekarz poświęca dużo czasu na to by przeprowadzić dokładny wywiad. Jestem pewna, że trafiłam do świetnego lekarza i z przekonaniem mogę polecić konsultację kardiologiczną …
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Maciej Rynkiewicz

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Wiesława

dr n. med. Jakub Wójcicki

warszawa
Płock

Znakomity specjalista, szanujący ludzi. zawsze na pierwszym miejscu dobro pacjenta.

lek. med. Cezary Lemański

ulica Batalionu "Parasol" 22
09-410 Płock

Pełen profesjonalizm. Lekarz, któremu można zaufać. Polecam. Bardzo dokładnie zajął się moim schorzeniem i o to właśnie chodzi.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Maciej Strawczyński

ulica Padlewskiego 11
09-402 Płock

Jestem 5 rok po zawale i jestem pod opieką doktora Strawczyńskiego, którego polecam z pełnym szacunkiem i sumieniem
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Andrzej Drzewiecki

ulica Bielska 14a/17
09-400 Płock

lecze się 12 lat wizyta co 1/5 roku na nfz kolejna wizyta kontrolna wygladala tak,prosze podwinąć koszule ,dwa razy przystawil słuchawki,z tylu na plecy ,podobnie na piersiach,wszystko oky,nastepny proszę .wizyta trwala około 3 min. moje pytamie brzmi gdzie podstawowe badania jak ;ciśnienie,ekg ,czy wysiłkowe? I proszę ocencie to sami czy tak leczy lekarz

lekarz Tomasz Sawicki

SZPITAL
ulica Medyczna 19

lekarz Paweł Staneta

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "MEDIKARD"
Kolegialna 47

lekarz Romuald Korzeniak