Medic Park Płockie Centrum Medyczne
Kolegialna 18
Płock
Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Dokładnie wyjaśnił na czym polega choroba mojej mamy po czym zaproponował aby wszczepić rozrusznik serca czyli tzw. stymulator. Mama już po zabiegu czuje się super! Gorąco polecam pana doktora!!!!
Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Szukałam lekarza o dobrej opinii w internecie ale też wśród znajomych i to opinie znajomych wpłynęły na decyzję o wyborze doktora Zielińskiego.Moja pierwsza wizyta u kardiologa. Pan Doktor dokładnie wypytał o to co istotne, wyjaśnił pewne kwestie, wysłuchał z uwagą i zlecił badania. Konsultacja nie była pospieszna,lekarz poświęca dużo czasu na to by przeprowadzić dokładny wywiad. Jestem pewna, że trafiłam do świetnego lekarza i z przekonaniem mogę polecić konsultację kardiologiczną …
Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
Płock
Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
ulica Batalionu "Parasol" 22
Płock
Pełen profesjonalizm. Lekarz, któremu można zaufać. Polecam. Bardzo dokładnie zajął się moim schorzeniem i o to właśnie chodzi.
lecze się 12 lat wizyta co 1/5 roku na nfz kolejna wizyta kontrolna wygladala tak,prosze podwinąć koszule ,dwa razy przystawil słuchawki,z tylu na plecy ,podobnie na piersiach,wszystko oky,nastepny proszę .wizyta trwala około 3 min. moje pytamie brzmi gdzie podstawowe badania jak ;ciśnienie,ekg ,czy wysiłkowe? I proszę ocencie to sami czy tak leczy lekarz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "MEDIKARD"
Kolegialna 47
SZPITAL