Super pani! Przemiła i przesympatyczna, sama przejemnosc przebywać tam :). Dobrze wszystko wytłumaczyła i wyleczyła co potrzeba.
Witam, mam przyjemność wystawienia tej opinii, ponieważ pani doktor podeszła do wszystkiego naprawdę profesjonalnie. Co prawda nie byłem zbyt przekonany co do pójścia tam, poprzez ogrom negatywnych opinii, jednak na całe szczęście okazały się błędne, a dentystka usunęła ubytki w miarę bezboleśnie, a ząb zdecydowanie przestał boleć.
Jest nawet okej 👍, trochę bólu narobiła i dwa razy tego samego zęba trzeba było leczyć, sprzęt wygląda nieco brudno, ale poza tym jest okej.
Fatalna dentystka. Narobiła mi bólu, wzięła kupę pieniędzy za kilka wizyt, a potem zęba i tak trzeba było usunąć. Już więcej do niej nie pójdę i wszystkim odradzam.
Ta Pani lata temu robiła mi kanałowe leczenie na żywca w Janowie, kiedy poprosiłam o znieczulenie stwierdziła "przecież martwy ząb nie ma prawa boleć"... Trauma do końca życia i największy ból jakiego kiedykolwiek doświadczyłam. Tyle lat minęło, a ja Panią pamiętam niestety doskonale... Dzięki Pani już nigdy nie wybrałam się do dentysty na NFZ...