Nie miły, chamski. Skoro ktoś nie lubi ludzi to po co jest lekarzem zero empatii zero szacunku jakiegokolwiek profesjonalizmu
Niekompetentny, niemiły, chamski, każe na siebie czekać 40 minut na świątecznej opiece, słuchać było oglądany film, więc pewnie musiałam czekać do reklam. Próbuje poniżyć pacjenta, co jest nie do przyjęcia. Zgadzam się ze wszystkimi pozostałymi opiniami. A do wiadomości pana lekarza, paciorkowce wywołują anginy a jeśli tak jest, paciorkowcowe zapalenia leczy się amoksycylina z kwasem klawulanowym, musiało pana nie być na tej lekcji.
Rzadko zabieram głos publicznie, jednak w tym wypadku czuję się w obowiązku napisać kilka słów. Lekarz najwyraźniej czuje się pokrzywdzony, że musi przyjmować pacjentów w ramach ubezpieczenia NFZ w przychodni. Jest wyjątkowo niemiły, a badanie przeprowadza nad podziw szybko w przeciwieństwie do prywatnych rozmów ze swoimi znajomymi w gabinecie.. W słowach dosłownych wyraża swoją niechęć do całej wizyty i do pacjenta. To niebywałe, że tak się zmusza do tej pracy, która wyraźnie nie leży w jego charakterze. Opinia ta jest smutną refleksją po wizycie, którą miałem wątpliwą przyjemność przeżyć osobiście jak i zbiorem doświadczeń członków mojej najbliższej rodziny. Oni również, kiedy byli chorzy i trafili do rzeczonego lekarza wyraźnie zakłócili Jego bezcenny czas.
Dziwię się, że w skali ocen nie ma zera. Bo na rzadna opinie powyżej tej liczby lekarz nie zasługuje. Pominę fakt, że mnie źle potraktował. Dwóch starszych pacjentów którzy byli przede mną w przychodni do której chodzę, zrównał z ziemią. Tak na nich podnosił głos w gabinecie, że wszystko było słychać. Gdzie tu jest tajemnica lekarska? Lekarz chyba pomylił służbę ludzia, z służba w wojsku. Brak słów.
Najgorszy lekarz z jakim miałam doczynienia. Pierwsze wrażenie koszmarne,a każde kolejne jeszcze gorsze. Jak ktoś kto nie lubi ludzi mógł zostać lekarzem?
Beznadziejny lekarz. Podejście do pacjenta straszne, chamski wręcz. Po dwóch wizytach u tego Pana zmieniłam lekarza.
Niegrzeczny, gburowaty. Nigdy więcej nie chcę mieć z nim do czynienia. Traktuje pacjenta jak zło konieczne.
Potraktował mnie jak śmiecia, gdy przyszłam do swojego ośrodka zdrowia po jeden dzień zwolnienia lekarskiego w dniu, w którym miałam robioną tomografię komputerową w szpitalu w Blachowni i źle czułam się po podanym kontraście. Zasugerował, że nie wie czy byłam na badaniu, czy może- cytuję" obrabowałam w tym czasie bank". To jest podejście do pacjenta, o którym wie, że boryka się guzem i musi jeździć po badaniach. Wyjątkowy c...