Spotkanie z Psychologiem Karolina Nowakowska było najlepszą decyzja jak podjąłem, uważnie mnie wysłuchała i pomogła, dziękuję 😀. Pani Psycholog stworzyła dobre warunki do rozmowy , nie czułem się przytłoczony. Jest sympatyczna i uważna bardzo dobrze się z nią rozmawia.
Pani Psycholog Karolina Nowakowska jest bardzo kompetentną i życzliwą osoba. Stworzona mila i bezpieczna atmosfera w czasie spotkania bardzo mi pomogła otworzyć się. Bardzo polecam Panią Psycholog.
Polecam panią Karolinę Nowakowską. Długo zwlekałem z pójściem do psychologa, okazało się, że niepotrzebnie. Teraz widzę, że to naprawdę pomocne. Pani Karolina uważnie słucha i zadaje ciekawe dla mnie pytania. Bardzo dużo sobie przez to uświadomiłem i nakierowałem się na dobre tory. To dopiero parę spotkań i jeszcze kawałek drogi przede mną, ale już widzę dużą poprawę u siebie. Polecam takie sesje każdemu.
Spotkania z panią Karoliną dużo mi pomagają. Tworzy przyjazną życzliwą atmosferę i naprawdę uważnie mnie słucha, co jest dla mnie ważne. Potrafi mi zrozumiale pokazać i wytłumaczyć co się ze mna dzieje. Po każdym spotkaniu czuję się podbudowana i mam pomysły co mogę robić dalej by przezwyciężyć moje problemy. Lubię te spotkania. Polecam panią Karolinę.