lekarz Katarzyna Chmaj

3,5

Panią dr. Chmaj poznałam 15lat temu. Prowadziła moją ciążę po koledze z gabinetu, bo miał akurat problemy zdrowotne. Miałam ciążę zagrożoną, niejednokrotnie panikowałam i o dziwo mając prywatny gabinet Pani doktor nigdy nie "naciągnęła" mnie na wizytę jeśli tylko zagrożenie wymagało badania kazała przyjechać do szpitala. Do dziś jestem jej pacjentką, cenie ją właśnie za brak wyniosłego tonu i ludzkie, proste tłumaczenie.

Na pierwszy rzut oka wydaje się miłą kobietą, lecz to tylko pozory. Trafiłam na Panią doktor w szpitalu. Lekceważąco odniosła się do mnie gdy poszłam z nią porozmawiać w ważnej dla mnie sprawie po usunięciu ciąży poza macicznej. Jej odpowiedz na moje pytanie czy mam zrobić jakieś badania i gdzie wykonać, mnie rozwaliła. Witki opadły. Odpowiedz Pani Dr : "a po co, przecież ma pani jeszcze jeden jajnik" - paląc papierosa w pokoju lekarskim. (od kiedy w szpitalu można palić?? - do tego smród dymu roznosił się po całym oddziale) …

Może dramatyzuje, ale co to za odpowiedz.? Ledwo co mnie kroili, dziura w brzuchu, jajnik i jajowód ledwo pozszywany - a ona tak cisnienie mi podniosła. Wg mnie lekarz z niej niekompetentny, bez podejścia, uprzejmości też jak na lekarstwo. Nie polecam.