mgr Katarzyna Jajugamgr Katarzyna Jajuga - zdjęcie profilowe

mgr Katarzyna Jajuga

Logopeda

O mnie

mgr Katarzyna Jajuga, doświadczony logopeda, terapeuta
miofunkcjonalny, specjalista terapii ręki, pedagog.

mgr Katarzyna Jajuga, doświadczony logopeda, terapeuta
miofunkcjonalny, specjalista terapii ręki, pedagog.

To była najlepsza możliwa decyzja – trafiliśmy na logopedę z prawdziwego powołania! Od pierwszego spotkania zachwyciło mnie podejście do dziecka – pełne empatii, cierpliwości i zaangażowania. Specjalistka bardzo szybko nawiązała kontakt z moim maluchem, przełamując wszelkie bariery i budując atmosferę zaufania, która sprzyjała współpracy. Widać, że stoi za tym nie tylko pasja, ale też ogromne doświadczenie i wiedza. Gabinet pełen jest certyfikatów i dyplomów potwierdzających udział w licznych kursach i szkoleniach – to dla mnie jasny sygnał, że mamy do czynienia z osobą, która stale się rozwija i idzie z …

Widać, że stoi za tym nie tylko pasja, ale też ogromne doświadczenie i wiedza. Gabinet pełen jest certyfikatów i dyplomów potwierdzających udział w licznych kursach i szkoleniach – to dla mnie jasny sygnał, że mamy do czynienia z osobą, która stale się rozwija i idzie z duchem czasu, aby zapewnić dzieciom jak najlepsze wsparcie.

Samo miejsce ma bardzo przyjazny charakter – ciepłe, domowe wnętrze, dalekie od chłodnych, medycznych gabinetów, co zdecydowanie pomaga dzieciom poczuć się swobodnie. Wyposażenie robi duże wrażenie – zarówno jeśli chodzi o profesjonalne narzędzia terapeutyczne, jak i zabawki, które ułatwiają pracę i sprawiają, że zajęcia są dla dziecka przyjemnością.

Jako rodzic bardzo doceniam też jasny i konkretny sposób przekazywania informacji – diagnoza została omówiona w sposób zrozumiały, a dalsze kroki dokładnie zaplanowane i wytłumaczone.

Z pełnym przekonaniem polecam – trafienie do tego gabinetu to był prawdziwy strzał w dziesiątkę!