Pani doktor bardzo empatyczna i ma ogromną wiedzę. Przeprowadziła mnie w cudownej atmosferze przez cały proces diagnostyki, badań i spotkań z innymi lekarzami, aż do znalezienia rozwiązania.
Odnoszę wrażenie, że pani doktor zupełnie nie słucha pacjenta. Przyszłam na wizytę z gorączką i paraliżującym bólem. Do gabinetu weszłam prawie godzinę po czasie. Nie widziała powodu, aby wystawić zwolnienie lekarskie. Zaproponowała przyjmowanie ibuprofenu, żadnego skierowania na badanie krwi.
Nie widziała powodu, aby wystawić zwolnienie lekarskie.
Zaproponowała przyjmowanie ibuprofenu, żadnego skierowania na badanie krwi.
Pani Doktor jest cudowna! Jest bardzo empatyczna, ma ogromną wiedzę i jest bardzo wnikliwa. Tłumaczy wszystko od A do Z. Z całego serca polecam!
Zdecydowanie odradzam , lekarz pochłonięta swoją osobą i oceniająca wszystkich pryzmatem swojej osoby. Więcej bez komentarza bo wstyd że lekarz pracujący w prywatnej opiece zdrowia , ma czelność tak się odnosić do pacjentów. Nikogo nie obchodzą przez panią przebyte choroby itd , niech zajmuje się Pani lepiej pacjentem