Oczywiste jest, że pani doktor Katarzyna Osajda to prawdziwa perła w dziedzinie stomatologii :) . Jej zaangażowanie i profesjonalizm są niezrównane!
Z pełnym przekonaniem polecam usługi lek. dent. Osajdy. Jej profesjonalizm, cierpliwość i delikatność sprawiają, że wizyty u stomatologa stają się pozytywnym doświadczeniem. Jestem wdzięczny za jej staranną i skuteczną opiekę stomatologiczną.
Leczenie u Pani Doktor Osajdy to była najlepsza decyzja, jaką podjąłem. Pełen szacunek i podziękowania!
Wcześniej leczyłem się w dwóch innych gabinetach. Niestety ówczesne leczenie wiązało się z powracającym bólem leczonych zębów oraz utraty sporej ilości czasu i pieniędzy (kilkadziesiąt wizyt na "wyminę opatrunku"). Leczenie finalnie doprowadziło do diagnozy "ząb nadaje się już tylko do usunięcia". Dzięki temu, że w końcu trafiłem do gabinetu Pani doktor Katarzyny Osajdy udało się odratować zęby zniszczone leczeniem gdzie indziej. Finalnie całe leczenie przebiegło pomyślnie, z czego jestem bardzo zadowolony. Podczas leczenia jedynym problemem była odległość, którą musiałem pokonać aby dotrzeć do gabinetu (około 50 km), a jedynie czego …
Dzięki temu, że w końcu trafiłem do gabinetu Pani doktor Katarzyny Osajdy udało się odratować zęby zniszczone leczeniem gdzie indziej. Finalnie całe leczenie przebiegło pomyślnie, z czego jestem bardzo zadowolony. Podczas leczenia jedynym problemem była odległość, którą musiałem pokonać aby dotrzeć do gabinetu (około 50 km), a jedynie czego żałuję to fakt, że wcześniej nie trafiłem do gabinetu Pani doktor Osajdy.
Gorąco polecam!
Dzięki determinacji Pani Doktor udało się rozwiązać mój problem zdrowotny. Gorąco polecam! Jeszcze raz dziękuje.
Z głębi serduszka mogę polecić Panią Dr. Katarzynę Osajdę jestem zachwycona przebiegiem leczenia, pełnym szacunkiem, empatią i wyrozumiałością płynącą z jej strony oraz fachowym i kompleksowym planem działania o którym zawsze jestem informowana.
Trafiłem do Pani Katarzyny Osajdy z problemem, którego nikt inny nie potrafił rozwiązać. Dzięki jej profesjonalizmowi i determinacji, udało jej się znaleźć skuteczne rozwiązanie.
Z całego serca polecam Panią Katarzynę Osajdę. Trafiłam przypadkiem a przypadek okazał się strzałem w dziesiątkę! Pani Doktor była w pełni zaangażowana w szczegółowe wyjaśnienie oraz wykonaną pracę. Dawno nie spotkałam się z tak serdeczną i ciepłą wizytą. Bardzo dziękuję Pani Doktor za pomoc, poradę i Pani zawodową uczciwość, tak już rzadko spotykaną nawet u lekarzy.