Duża wiedza i bardzo dobre podejście. Odpowiadała na wszystkie pytania a miałam ich niemało. Oprócz problemów z tarczycą i przysadką , o których wiedziałam wcześniej doktor nakierowała mnie na inne choroby (problemy z cukrem) i zaczęła leczyć . Czuję się dużo lepeij . Trudno było się dostac po raz pierwszy ale warto było poczekać
Bardzo dokładna i zaangażowana lekarka. Tłumaczy wszystko bardzo dokładnie. Dzięki leczeniu schudłem 30 kilogramów. Nie ma problemu jojo. Poza otyłością wykryła mi jeszcze inne problemy . Miałem stłiuszczoną wątrobę i chorą tarczycę. Teraz czuję się bardzo dobrze
Trafiłam do pani doktor od mojej ginekolog. Miałam wysoką prolaktynę, problemy z tarczycą i miesiączką . Pani doktor bardzo mi.pomogła i od kilku miesięcy jestem mamą Oliwki. Szkoda ze nie trafiłam wcześniej do poradni pani doktor.
Świetna specjalistka. Jest bardzo dokładna i merytoryczna. Ale bardzo trudno się dostać po raz pierwszy.
Kompetentna i miła lekarka. Przeniosłem się do niej od innego lekarza i nie zawiodłem się. Zrobiła mi badania i zmieniła leczenie. Wreszcie się lepiej poczułem. zapisałam też do niej moją mamę z cukrzycą bo doktor też jest diabetologiem. Polecam