Naprawdę polecam panią doktor,jedyny lekarz dla którego od terminów ważniejsze jest to jak się czujesz, słucha, dopytuje, fajnie tłumaczy, polecam
Niestety mam złe wrażenia po wizycie. Pani doktor stara się dobrać lek ale nic poza tym , zero zainteresowania problemem . W przypadku poważnych problemów nie sądzę aby można było otrzymać pomoc
Przeprowadza wywiad z pacjentem w sposób taki że raz przy otwartych drzwiach obraża pacjenta i nie potrafi leków dobrać nawet jakbyście byli w agonii omijać szeroko tego lekarza.
Polecam jak najbardziej. Lekarka potrafi dobrze dopasować lek. Nie ma problemu z częstotliwością kolejnych wizyt.
Bardzo długo leczyłem depresję u innego lekarza ( bardzo sympatycznego) ale bez skutku.po wizycie u pani dr Szczepanik i zmianie leku na inny czuję się jak za dawnych czasów.Energia powróciła,powróciła chęć do wszystkiego.Bardzo dobra diagnoza, dostosowanie lekarstwa, po jednej wizycie.Polecam gorąco!!!
Super lekarka, świetna rozmowa z pacjentem,miła,przyjazna a jednocześnie konkretna, polacam panią doktor