Z całego serca polecam panią doktor. Przechodziłam przez wielu lekarzy i zawsze miałam zle doświadczenia. Dopiero pierwszy raz w życiu jestem tak zadowolona i cieszę się że w końcu natrafiłam na tak wspaniałego lekarza. Pełen profesjonalizm i kompetencja. Dla mnie nr 1!
Szczerze polecam. U Pani Doktor prowadzę już trzecią ciążę. Bezgranicznie ufam w jej kompetencje zwłaszcza, że zanim do niej trafiłam miałam bardzo przykre doświadczenie z innym lekarzem.
Bardzo sympatyczna i kompetentna pani doktor. Prowadzi moją ciążę i każda wizyta odbywa się w ciepłej atmosferze. Słucha i zawsze z cierpliwością odpowiada na moje pytania. Z całego serca polecam!
Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Pani Kasia jest mega profesjonalna. Prowadząc u niej ciążę czułam się bezpiecznie.
Gorąco polecam Panią Doktor. Za każdym razem kiedy jestem na wizycie utwierdzam się bardziej w przekonaniu, że praca dla dr Szmulkiewicz jest przede wszystkim pasją, co się przekłada na świetny kontakt z pacjentem. Pani Doktor jest bardzo wyrozumiała i empatyczna. Jeśli coś ja niepokoi wysyła na badania do innych specjalistów. Jeszcze raz bardzo polecam dr Szmulkiewicz, bo jest dobrym specjalista, a zarazem wspaniałym człowiekiem☺️
Bardzo polecam, rzetelna i poświęcająca czas swoim pacjentkom. Po wyjściu z gabinetu czuję się bezpieczna i zaopiekowana.