lek. dent. Jolanta Zatorska

Szymanowskiego 5
25-365 Kielce

Pani doktor bardzo miła i kompetentna. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam wszystkim którzy chcą być potraktowani miło i profesjonalnie.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Karolina Galikowska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Kielce

Bardzo doświadczony lekarz. Ma dużą wiedzę, kompetencje. Jest konkretna, rzeczowa. Można o wszystko zapytać, odpowie i jeszcze doradzi. Uważam że to lekarz z powołania. Ciężko znaleźć dobrego psychiatrę dziecięcego, dlatego doktor ma terminy odległe, ale jak się poprosi to zawsze pójdzie na rękę i można się dogadać co do wizyty ponieważ przyjmuje w Kielcach i Skarżysku, czasami ma wolne miejsce bo ktoś odmówi. Naprawdę polecam panią doktor.

lekarz Marta Stanisławska

Dentifem
Złota 26
Kielce

Wspaniały lekarz,ginekolog najlepsza w kielcach. Wszystko doskonale tłumaczy,jest serdeczna,wyrozumiała.Bardzo polecam
Opinia dodana przez: anonim

lekarz Justyna Wolska

PSYCHIATRIA
szczecińska 32/1
25-900 Kielce

P Doktor jest wspaniała jako lekarz ale jako człowiek tez. jest bardzo ciepła , bardzo dokładnie wysłuchuje pacjenta, b.dokładnie tłumaczy .....chociaż to dopiero 3 wizyty jest ogromna poprawa zdrowia. Polecam wszystkim P. Doktor i z całego serca dziękuję.
Opinia dodana przez: ADAM

lekarz Paweł Sroka

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Pan Doktor jest bardzo kompetentny i z pełnym zaangażowaniem przeprowadził badanie i diagnozował problem, z którym się zgłosiłam. Niczego nie zbagatelizował. Wnikliwie przeanalizował wyniki po wykonanym na miejscu badaniu słuchu.Poswiecil mi wiele czasu na postawienie diagnozy, cierpliwie sprawdzał wcześniejsze analizy stanu słuchu.
Opinia dodana przez: Beata Stępień

lekarz Wiesław Sitnik

Urzędnicza 16b
25-729 Kielce

Doktor Wiesław Sitnik to wybitny specjalista chirurg, przemiły człowiek, który operował mojego męża. Lekarz z powołania, dokładny w każdym calu, ogromna wiedza i doświadczenie. Polecam
Opinia dodana przez: G. Misztal

lek. dent. Bartosz Biskup

Stomatolog dziecięcy

Gabinet prywatny
Kielce

Wybitny specjalista a równocześnie coraz rzadszy dzisiaj przedstawiciel medycyny humanistycznej, traktującej pacjenta jak partnera a nie bierny przedmiot technicznych zabiegów. Pełen empatii, życzliwości i zainteresowania osobistymi niepokojami pacjenta. Znakomicie objaśnia trudne zagadnienia fachowe i szczegółowo opisuje szanse i ryzyka terapii. Poświęca pacjentowi wiele czasu. Ze wszech miar polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Piotr Nieroda

Chirurg ogólny, Wizyty domowe

Szpital Kielecki
Kielce

Lekarz z powołania. Świetny specjalista. Profesjonalnie i ze spokojem wyjaśnił mi przebieg czekającej mnie operacji, dzięki czemu przyjęłam ją ze spokojem. Przy tym wysoka kultura osobista, delikatność i takt. Dostępny, jeśli chodzi o terminy i przystępny w sposobie bycia. Wspaniały chirurg i człowiek. Polecam usługi Pana Doktora.

dr Adam Widacha

Gastroenterolog

Świętokrzyskie Centrum Onkologii
Kielce

Opanowany, życzliwy, empatyczny, cierpliwy, w pełni profesjonalny- tak postrzegam Pana Doktora Adama Widachę. Wprowadza wokół spokój i daje poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Izabela Zmarzły-Prokop

Zakład Opieki Specjalistycznej
Św. Leonarda 1/27
25-311 Kielce

Świetny lekarz i wspaniały człowiek :-) Bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Życzyłbym wszystkim i sobie, żebyśmy w każdej dziedzinie życia spotykali takich ludzi jak Pani doktor.
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Artur Pabis

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna dr n. med. Artur Pabis
Górna 19 A
Kielce

Szkoda że jest tylko 5 gwiazdek. Nie bez powodu między nami pacjentkami mówimy o Nim "Anioł nie człowiek" jego postać jako człowieka - Wspaniały!! Wiedzą nie ma sobie równych. A jego praca mam na myśli nasze biusty to arcydzieło!! Dziękuję Panie Doktorze ... Nie ma Pan sobie równych ☺️
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jakub Lasota

Zakład Opieki Specjalistycznej
Św. Leonarda 1/27
25-311 Kielce

Prawdziwy Lekarz/Chirurg z powołaniem do zawodu. Myślałem, że tacy lekarze są tylko w serialach, ale takiego profesjonalizmu, empatii, wiedzy i poświęcenia dla zawodu nie widziałem nigdy wcześniej. Podziękowania i wyrazy szacunku, dla świetnego chirurga, ale też dobrego człowieka. Polecam
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Sławomir Knap

ul. Złota 23
25-015 Kielce

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Dr. Miałam dużą wadę zgryzu, po leczeniu efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Świetny Ortodonta, polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Maria Forc-Biała

Centrum Medyczne "BETAMED" Filia Nr 2
Wojska Polskiego 51
25-375 Kielce

Jestem pod opieką medyczną pani doktor niemal trzy lata. Na podstawie swoich doświadczeń i rozmów z innymi jej pacjentami mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że lekarzy takich jak ona spotyka się już bardzo rzadko. Rozległa i wszechstronna wiedza specjalistyczna, oddanie dla sztuki medycznej i dla drugiego człowieka, duże doświadczenie zawodowe, profesjonalizm w diagnostyce i w leczeniu, oraz bardzo dobry, empatyczny kontakt z pacjentem, to tylko niektóre cechy, które sprawiają, że …
Miły,sympatyczny dobre podejście do pacjenta.Dobry specjalista.

lekarz Andrzej Dembowski

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Polecam z czystym sumieniem. Oby każdy lekarz podchodził do pacjenta jak doktor. Wszystko wytłumaczy co z czym się je.

lekarz Stefania Stępień

Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
25-734 Kielce

Wspaniały, ciepły, empatyczny Człowiek, doskonały lekarz. poświęca pacjentowi maksinum uwagi, wszystko dokładnie tłumaczy,. Polecam Panią Doktor z całego serca

lekarz Bogusław Lewandowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Przychodnia "PODKARCZÓWKA"
Kryształowa 2
25-751 Kielce

NIESAMOWITY FACHOWIEC ! Bardzo, bardzo dobry człowiek i lekarz. Wszystko wytłumaczył mi przed operacją i to co działo się ze mną podczas . Oby cała służba zdrowia tak praktykowała jak pan doktor. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Andrzej Serafin

Oddział Centralny Kielce
Św. Leonarda 10
25-311 Kielce

Pan doktor to super czlowiek. Ma super podejscie mily sympatyczny godny polecenia. Dokladnie wszystko tlumaczy. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Pana i zycze szczescia.
Opinia dodana przez: Agata